OVA ŽENA ĆE MORATI DA DA 50.000 EVRA ŽELJKU MITROVIĆU ILI IDU NA SUD: Napravila je nešto što NIKAKO NIJE SMELA!
Foto: Printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

OVA ŽENA ĆE MORATI DA DA 50.000 EVRA ŽELJKU MITROVIĆU ILI IDU NA SUD: Napravila je nešto što NIKAKO NIJE SMELA!

Ovo stvarno nije morala...

Objavljeno:

Veliki šef poslao je pismo i obavestio zadrugare o diskvalifikaciji Irme Sejranić, koja je samovoljno napustila imanje u Šimanovcima.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Irma diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja "Zadruge". Ona će zbog ugovora koji je potpisala kažnjena sa 50.000 evra, a televizija Pink će ovo potraživati na sudu - pročitao je ovonedeljni vođa Mateja Matijević.

U emisiji "Finalna izbacivanja", gosti voditeljke Dušice Jakovljević su Sale Luks i Kristijan Golubović. Na samom startu, Dušica je ispitala bivše zadrugare o diskvalifikacijiIrme Sejranić.

- Ja sam sa njom proveo deset meseci, toliko je pričala o pobedi, pobeda joj je bio cilj. Ja sam u šoku, ne verujem - rekao je Luks.

1 / 5 Foto: Instagram

- Ona je bila verbalno nasilna, trudila se da bude zamena za Zerinu, pratila tok situacija, pa dodavala snagu. Mene je uvredilo, sa nekim je pričala i rekla da sam ja veliki lažov. Nisam je sreo u životu. Vidim je kao slabiju kopiju Zerine Hećo - istakao je Kristijan.

- Utripovala sebe da je ozbiljan favorit, porasla je do plafona kad je ima 90 nešto posto. A ovaj potez, skočila je sebi u stomak. Ja nisam sreo osobu koja više voli da laže - govorio je Sale.

- Na samom početku je izgledala kao Dalilino podpitanje. Dalila pita, ona podpituje, kao neki drveni advokat. Onda je krenula i na svog učitelja, kad je želela da nadmaši. Verovatno je preveliko razočaranje kod nje, pa je odabrala pre diskvalifikaciju, nego da bude 20. mesto - rekao je Kristijan.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.