OVO JE POSLEDNJA DUŠKOVA I KARLEUŠINA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA: Datum sve govori!
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

kraj

OVO JE POSLEDNJA DUŠKOVA I KARLEUŠINA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA: Datum sve govori!

Duško i Jelena - Poslednja fotografija

Objavljeno:

Jelena Karleuša i Duško Tošić odlučili su da stave tačku na brak dug 14 godina. Vest je kao bomba odjeknula u javnosti, a pevačica se obratila zvaničnim saopštenjem.

1 / 16 Foto: Marina Lopičić

Međutim, ukoliko pogledate njihove profile na društvenim mrežama primetićete da zajedničku fotografiju nisu imali jako dugo. Na Instagram profilu Duška Tošića nalazi se 277 postova. Većina objava ilustruje njegov život na fudbalskom terenu, dok je na onima koje svedoče o njegovoj svakodnevici uglavnom sam ili sa ćerkama Atinom i Nikom.

Da bi se pronašla fotografija njegove supruge Jelene Karleuše, profil dugo treba pretraživati unazad, tačnije sve do 2016. Naime, juna te godine Duško Tošić poslednji put objavio je porodičnu sliku na kojoj su sve četvoro.

Srećni zajednički trenuci zabeleženi su na letovanju u Dubaiu, a kadrovi su nastali u bazenu gde su se „družili“ sa razigranim delfinom.

Od tada je prošlo skoro šest godina, a novih zajedničkih snimaka nema. Da je ovo bila potvrda da u Jeleninom i Duškovom braku već dugo nisu cvetale ruže sada je jasno.

Bilo kako bilo, ni profil Jelene Karleuše ne razlikuje se mnogo od Duškovog. Istina, na njemu je neuporedivo više postova, preko četiri hiljade, ali su svi novijeg datuma posvećeni njoj i deci.

Bonus video:

01:11

Jelena Karleuša se seli u novu kuću

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.