SEVE GOLIŠAVA U 50-OJ RAZORILA MREŽE! Svi gledaju u jednu STVAR i ne veruju SVOJIM OČIMA: Nešto se DEŠAVA sa telom
Foto: instagram/severina

opa

SEVE GOLIŠAVA U 50-OJ RAZORILA MREŽE! Svi gledaju u jednu STVAR i ne veruju SVOJIM OČIMA: Nešto se DEŠAVA sa telom

Pokazala više nego što je htela

Objavljeno: 21:50h

Pevačica Severina Vučković je leto počela radno sa brojnim nastupima i koncertima širim regiona, u Sloveniji i rodnoj Hrvatskoj, ali uspeva da odvoji vreme i za kratke posete i opuštanja na plavim valovima i u skrovitim zelenim oazama.

Pa, je tako u jednoj od svojih vodenih avantura, pokazala i svoje izvajano telo, za koje su zaslužni treninzi, ali i brz tempo i mnogobrojni nastupi koji iziskuju dosta energije na sceni.

Što je rezultiralo figurom, fizičkim izgledom i kilažom na kojoj bi joj pozavidele i devojke u svojim 20-im, jer je ona neko ko telom i duhom izgleda mlađe nego ikada, iako je napunila 50. godina.

Podsetimo, opštinsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv pevačice Severine Vučković za dva kaznena dela "nametljivog ponašanja", piše Jutarnji list.

Pomenut mediji piše da optužnica još nije pravosnažna jer tek treba biti dostavljena strankama na odgovor te da će se, nakon što stigne Severinino svedočenje, sazvati optužno veće koje će odlučivati o osnovanosti navoda iz optužnice.

Severina
foto: Beta Damir Sencar

Naime, kako su ranije pisali hrvatski mediji, ona je direktorki škole koju je njen sin pohađao, Ljiljani Klinger, slala preteće poruke.

"Zadavila bih te rukama babo", "Stara, šepava ružna babo", "Sedećeš i drhtaćeš i trešćeš se kao krivonoga kao što sam se ja tresla", samo su neke od njih.

Direktorka je podnela prijavu protiv pevačice, a poslala je i mejl ministru Davoru Božinoviću kojem je, između ostalog, napisala: "Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja gospođi, morali da šaljemo telegram saučešća".

Zbog "nametljivog ponašanja" Severinu je prijavila i bivša direktorka "Poliklinike za zaštitu dece i omladine Grada Zagreba", Gordana Buljan Flander.

1 / 6 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

00:29

Severina proslavila 50. rođendan: Pogledajte ko sa srpske estrade je došao!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.