KARLEUŠA SE DANAS RAZVELA, A OVO SU BILI SVI NJENI MOMCI PRE DUŠKA: Opasni muškarci, BOGATAŠI, sportisti...
Foto: © ATA Images

lista svih

KARLEUŠA SE DANAS RAZVELA, A OVO SU BILI SVI NJENI MOMCI PRE DUŠKA: Opasni muškarci, BOGATAŠI, sportisti...

Karleuša je od početka karijere privlačila veliku medijsku pažnju, a najzanimljivije su bile njene ljubavne veze sa poznatim muškarcima

Objavljeno:

Pop diva se danas razvela, a mi vam u nastavku otkrivamo sve njene veze pre Duška.

Jelena Karleuša jedna je od najkontroverznijih pevačica na srpskoj estradnoj sceni. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima dobila je nadimak "mala od skandala" na osnovu njene istoimene pesme. Karleuša važi za osobu koja nema dlake na jeziku i često dolazi u sukobe.

Karleuša je od početka karijere privlačila veliku medijsku pažnju, a najzanimljivije su bile njene ljubavne veze sa poznatim muškarcima. Jelenino srce su uglavnom osvajali biznismeni, a potpunu sreću pronašla je sa fudbalerom.

Ovo su svi muškarci Jelene Karleuše:

1 / 4 Foto: Printscreen

1. Zoran Davidović Ćanda

Karleuša se 1999. godine bila u vezi sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Međutim, ova Jelenina ljubavna priča nije se lepo završila. 23. marta 2000. godine, Davidović je ubijen i to prilikom povratka sa sahrane novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog.

Jelena je posle njegove smrti napravila malu pauzu u karijeri, da bi se 2001. godine vratila na scenu albumom "Ludača", na kom se nalazi i jedna balada posvećena Ćandi.

1 / 4 Foto: Tik tok printscreen/eminentan

2. Bojan Karić

Kada je 2002. godine snimila album za "BK Sound" Jelena je otpočela romansu s jednim od naslednika bogate imperije Bojanom Karićem.

Venčali su se u septembru 2004. godine, ali nakon nepunih pet meseci braka i razveli. Spekuliše se da je razvod usledio jer par nije imao zajedničko potomstvo.

Neki kažu da je Jelena prevarila Bojana sa telohraniteljem, dok je ona tvrdila da se radi o nameštaljki čiji je cilj bio da joj uništi brak.

3. Vladan Marić

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom Vladanom Marićem koji se ranije zabavljao sa hrvatskom staretom Nives Celzijus i voditeljkom Sandrom Drašković.

Ova ljubavna priča započeta je kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti "Peršing" kojom su plovili u užem krugu prijatelja.

Svojevremeno se pričalo da Marić želi da oženi JK i da sa njom ima decu, ali od te priče nije bilo ništa.

1 / 5 Foto: Printskrin: Instagram/duskotosic

4. Duško Tošić

Pevačica je 2007. godine upoznala 7 godina mlađeg fudbalera Duška Tošića. Duško ju je slagao za godine i rekao da ima 26, a ne 20.

Jelena i Duško imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Početak njihove ljubavne priče ispričan mnogo puta do sada. Činjenica da je Duško ispunio dečačke snove kada je prvi put poljubio Karleušu dovoljno govori sama za sebe

- Prava je lavica, ali u mom zagrljaju maca koja prede - govorio je tada Tošić za Gloria magazin. Iz svake njegove reči moglo se naslutiti da je bivši fudbaler lud za atraktivnom pevačicom.

Podsetimo, brak Jelene Karleuše i Duška Tošića više od mesec dana glavna je tema u domaćim medijima.

Međutim, uprkos činjenici da se o svom odnosu ne oglašavaju, poslednja objava Jelene Karleuše krije nagoveštaj da su ipak uspeli da pronađu zajednički jezik.

Naime, Jelena je za Dan zaljubljenih dobila, malo je reći buket ruža, jer su crvene ruže doslovno preplavile njen dom. Sa širokim osmehom na licu, ona je pozirala u moru cveća, a mnogi su u ovom poklonu prepoznali džentlmenski gest Duška Tošića.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.