ON JE TAJ ČOVEK: Saša Matić jedini IMA REŠENJE PROBLEMA između Ane Nikolić i Milice Pavlović!
Foto: Promo

kakav šok

ON JE TAJ ČOVEK: Saša Matić jedini IMA REŠENJE PROBLEMA između Ane Nikolić i Milice Pavlović!

Saša je pričao i o drami koja se dešava između Milice Pavlović i Ane Nikolić, te otkrio ko time treba da se bavi

Objavljeno: 23:18h

Protekle večeri počeo je festival "Skale" u Herceg Novom, a čast da održe koncerte u revijalnom delu imali su Milica Pavlović i Saša Matić.

Pre nego što će stati na scenu, Saša je razgovarao sa pripadnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

1 / 4 Foto: Promo

- Ja volim festivale, sećam se da je ovaj festival nekad bio znan kao "Sunčane Skale" i tada je pobedio Toše Proeski, a ja još nisam ni napravio album - priča Saša, koji vreme provodi u Crnoj Gori:

- Kako ne, ja sam iz Perasta došao, ovde sam u Crnoj Gori, kupanje je neizbežno. Ja volim da plivam, more... Imam, nije to ni ritual, ali kad dođem u Herceg Novi, moram da svratim kod njega.

Saša je pričao i o drami koja se dešava između Milice Pavlović i Ane Nikolić, te otkrio ko time treba da se bavi.

- Milica je, po meni, jedna od najboljih prijateljica sa estrade, jedna od najboljih osoba koje sam upoznao. Mislim da se pravi nepotrebna fama i da moraju da odlučuju autori. Moraju oni tu politiku da vode, a mi smo pevači, mi smo tu da napravimo ugođaj ljudima koji su tu zbog nas. Žao mi je što je to važnije sada, ta fama oko te pesme, nego celokupan Miličin i moj koncert. Nisam ja pratio mnogo, kako je prošla korona ne znam gde spavam i gde se budim, ali rešiće se to sve - kaže on.

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram/ananikolic

Na pitanje da li njegova supruga voli da mu dolazi na koncerte, Saša je sa nelagodom odgovorio, ali je priznao i kada je imao tremu.

- Ne znam čemu to pitanje. Voli sigurno, a dolazi kad ima vremena. Ma nemam tremu, kakvi, ja sam jedno tremu imao pred Šabanom Šaulićem. I u hali "Pionir" kad me Aca Lukas pozvao kao gosta kad je pravio koncert 1999. godine. Samo tad i nikad više.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.