MILICA PAVLOVIĆ PONOVO U RATU, ALI NE SA ANOM NIKOLIĆ: Najstrašnije ISPROZIVALA, zapušila im usta ZAUVEK!
Foto: Emilija Jovanović

haos

MILICA PAVLOVIĆ PONOVO U RATU, ALI NE SA ANOM NIKOLIĆ: Najstrašnije ISPROZIVALA, zapušila im usta ZAUVEK!

Na pitanje kako se oseća zbog toga što drama još uvek traje, te ko joj daje energiju da nastavi dalje

Objavljeno:

Protekle večeri počeo je festival "Skale" u Herceg Novom, a u revijalnom delu svoje koncerte su održali Milica Pavlović i Saša Matić.

Pevačica je, pre nego što će izaći na binu, govorila o tome koliko voli ovaj festival i sve pesme koje su odatle potekle, ali ono što je zanimalo medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, jeste afera "Provereno".

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/senoritamilica

Na pitanje kako se oseća zbog toga što drama još uvek traje, te ko joj daje energiju da nastavi dalje, Milica je otvorila dušu, ali i priznala da nije potražila stručnu pomoć jer za to nema potrebe.

- Nismo valjda došli dotle. Posle 10, 11 godina, kažu ljudi ona se ne oglašava, ne govori ništa i prvi put u životu mi se desi to... Milion situacija je bilo u ovom poslu, ja sam ćutala, ne zato što nemam šta da kažem, nego sam htela da govori moj rad, da poštujem starije... - kaže Milica i nastavlja:

- Ali onda kad neko napadne moje, a takva sam u ljubavi, u svemu, uvek branim ono na čemu mnogo radim, nešto što je deo mene, ja volim mnogo ovaj posao i svakim segmentom se bavim. Prvi put posle 10 godina sam odlučila da, na temu pesme "Provereno", progovorim, vrlo pažljivo.

1 / 6 Foto: Emilija Jovanović

Kulturno da kažem šta imam, bez da ikoga uvredim, da kontrolišem emocije i sebe kada neko pokušava da vam otme nešto što vam ne pripada i onda šta doživim, da već nedelju dana čitam da su se udružile koleginice da me opljuju. A ja nikada neću ništa reći loše o njima. Ja takva nisam.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.