SMRT SUPRUGE POZNATOG VODITELJA ŠOKIRAO SRBIJU: Evo ko je bila Daca, muž joj posvetio ovu pesmu! (FOTO)
Aleksandar Saša Filipović, Foto: Facebook printscreen

tuga

SMRT SUPRUGE POZNATOG VODITELJA ŠOKIRAO SRBIJU: Evo ko je bila Daca, muž joj posvetio ovu pesmu! (FOTO)

Radila je odgovoran posao, a muž joj je nakon smrti posvetio ovu pesmu!

Objavljeno:

Srpski voditelj Aleksandar Saša Filipović, potresnom porukom na društvenoj mreži Fejsbuk oprostio se od supruge Dace Brebanović Filipović sa kojom ima sina Vladimira.

1 / 2 Foto: Printscreen

Za razliku od svog supruga, Daca je živela povučen život i nije bila deo javnog sveta. Ona je u jednom trenutku radila kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice, a tada je govorila koliko je zapravo važno da idemo u korak sa tehnologijom.

- Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom… Neko voli jogu, a meni – nakon stresnog dana – raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona. Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira - izjavila je svojevremeno Daca.

Aleksandar Saša Filipović
foto: Facebook printscreen

Inače, voditelj Aleksandar Saša Filipović, od supruge i majke svog sina oprostio se potresnom porukom, a posvetio joj je i pesmu Kiće Slabinca "Plavuša".

- Otišla je Daca Brebanović Filipović moja žena i mama mog sina Vladimira.Ostavila nas je u tmini vremena. Možda je žurila u neki bolji svet i nadam se da će joj tamo gore biti lepše i lakše.Neptunka je volela život i more. I zamolio bih Vas da je ispratimo u miru jer nije volela publicitet u krugu najbližih prijatelja i porodice - napisao je voditelj uz fotografiju supruge.

Bonus video:

42:04

20220626-CRNA HRONIKA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.