O FOTKAMA RAZGOLIĆENE SRPSKE MAJKE SE I DANAS PRIČA: Evo kako je Ceca izgledala kada se slikala za PLEJBOJ!
Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen/ Instagram/ Ceca Ražnatović

seksi

O FOTKAMA RAZGOLIĆENE SRPSKE MAJKE SE I DANAS PRIČA: Evo kako je Ceca izgledala kada se slikala za PLEJBOJ!

Ceca Ražnatović se pre jedne decenije našla na stranicama "Plejboja"

Objavljeno:

Svetlana Ceca Ražnatović se pre desetak godina našla i na stranicama "Plejboja", ali ne zbog svog izgleda, nego zbog svojih reči.

Naime, pevačica je 2005. dala intervju za ovaj časopis o kome se pričalo nedeljama.

1 / 6 Foto: Printscreen

Ona je tada pozirala za poznatog fotografa Dejana Milićevića. Iako se nije skinula do gole kože, kako to obično biva kada je u pitanju ovaj časopis, fotografije su bile podjednako provokativne.

Ceca je tada pokazala svoj seksepil, ali u vrlo umerenom maniru. A ono što je primetno je, da je tada njen izgled totalno bio u RnB fazonu.

Podsetimo, Ceca Ražnatović je nedavno najavila veliku promenu imidža. Naime, pevačica se javila iz frizerskog salona sa objavom da se farba u plavo.

Pošto Cecu odavno nismo videli kao plavušu, s nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako je prošla ova transformacija.

Ceca Ražnatović je na muzičku scenu stupila još kao maloletna devojčica i pesmom "Cvetak, zanovetak" u potpunosti šarmirala publiku i osigurala svoje mesto na estradnom nebu.

Nakon prve pesme usledili su brojni hitovi koji su ekranizovani skupim spotovima, a pevačica se trudila da u svakom narednom izgleda sve bolje.

1 / 4 Foto: Youtube

Ona je u toku svoje karijere i veze, a kasnije i braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom dosta radila na svom fizičkom izgledu, te je i više nego očigledno da je "sredila" grudi, usta, zube, ali i dosta eksperimentisala sa kosom, te se malo ko iz prve može setiti kako je izgledala bez silikona.

Ona je dva puta smanjivala grudi, jednom zbog zdravlja, a drugi put zbog izgleda. Pre nekoliko godina njene silikonske implantate doterao je čuveni brazilski doktor, o čemu je tada ona javno govorila.

Bonus video:

20:37

Ceca Ražnatović intervju sa kandidatima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.