PRE 3 DECENIJE RASPAMETILA JE SVET SPOTOM U BAZENU: Danas ima 54 godine i MERNA JEDINICA je za SE*SEPIL! (FOTO)
Sabrina Salerno, Foto: Printscreen

Boys, Boys, Boys...

PRE 3 DECENIJE RASPAMETILA JE SVET SPOTOM U BAZENU: Danas ima 54 godine i MERNA JEDINICA je za SE*SEPIL! (FOTO)

Kao da je vreme stalo za italijansku pevačicu

Objavljeno: 09:04h

Jednom davno, u svetu koji nije bio nalik ovom današnjem, momci su umesto o Ustašama, Balijama, Četnicima i drugim "lepotama", raspravljali o tome čije poprsje je lepše: Samantino ili Sabrinino.

Ako ste odrastali tada, sigurno znate o čemu pričamo: prvo se pojavila bujna engleska plavuša Samanta Foks, koja se nije stidela da pokaže grudi u britanskim tabloidima, a onda je usledio strašan odgovor iz Italije, u vidu Sabrine Salerno, i njenog spota "Boys", u kojem se u bazenu bori sa nestašnim kupaćim kostimom.

Sabrina je posle ove pesme imala još nekoliko hitova, ali hit "Boys" je jedini preživeo test vremena, i danas je rado slušan svuda gde su mladi i zabava.

Inače, posle uspeha pjesme "Boys" Sabrina se dugo borila s depresijom, a život na selu sa porodicom doneo joj je mir. Nekoliko puta je pokušala da se vrati na scenu, a zanimljivo je da je 2010. sa Samanthom Fox snimila pjesmu "Call Me", obradu velikog hita grupe Blondie.A evo kako Sabrina danas izgleda:

1 / 10 Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs, Profimedia

Nedavno je Sabrina proslavila 54. rođendan i još uvijek izgleda fenomenalno. Na Instagramu je prati 1,2 miliona ljudi, koje često počasti fotografijama u kupaćem kostimu.

- Ne postoji stvar koja me više razgali od Sabrine u bikiniju - napisao joj je jedan obožavatelj kad je prošlog leta objavila nekoliko fotografija na bazenu.

Prisetimo se i spota "Boys, boys, boys":

Bonus video:

20:53

Milica Pavlović : Promocija albuma Posesivna

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.