"Mateja je lagao, sve je znao!" Marija za Espreso RASKRINKALA zvezdu Zadruge!
Marija Gjurović, Foto: Privatna arhiva

saznajemo

"Mateja je lagao, sve je znao!" Marija za Espreso RASKRINKALA zvezdu Zadruge!

Otkrila je sve za Espreso.

Objavljeno:

Tara Simov i Mateja Matijević su jednom prilikom u toku aktuelne sezone "Zadruge" imali žestoki sukob u rijalitiju zbog toga što se on dopisivao sa devojkom sa kojom je ona u lošim odnosima. Čak je Tara sa tom devojkom imala i fizičke obračune.

Marija Gjurović
foto: Privatna arhiva

Devojka zbog koje su se oni raspravljali je Marija Gjurović. Interesantno je da su se Tara i ona pomirile i između njih više ne postoje sukobi.

– Tara i ja smo se spontano našle u istom društvu preko zajedničke drugarice, samim tim i zakopale ratne sekire (smeh), skontale se skroz i nastavile da se družimo, sada skoro da živimo zajedno i baš smo se zbližile - rekla je Marija za Espreso i dodala:

– Tara je drugačija osoba od onoga čime je predstavljaju, ostala sam u šoku zbog dosta stvari i oduševila me je. Dobar je prijatelj.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Mi smo Mariju pitali i šta misli kako će Mateja reagovati kada vidi da je ona u dobrim odnosima sada sa Tarom, njegovom bivšom devojkom, o kojoj on sada nema lepo mišljenje. Barem je u "Zadruzi" negativno komentarisao Taru.

– Dok se svađao u Zadruzi Mateja je tvrdio da nije znao da Tara i ja nismo u dobrim odnosima, a lagao je. Sve je znao - rekla je Marija za naš portal i dodala da trenutno nema nikakvo mišljenje o Matijeviću.

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.