TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM MUŽU: Otkrila je u kakvom su ODNOSU, da li je ovo moguće?
Foto: printscreen

kakav šok

TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM MUŽU: Otkrila je u kakvom su ODNOSU, da li je ovo moguće?

Naime, Savićeva je otvorila dušu i otkrila da se ne čuje sa Dušanom, ali da on retko kad komunicira i sa njihovim sinovima

Objavljeno:

Tanja Savić gostovala je u emisiji "Premijera-vikend specijal" i tom prilikom je progovorila o privatnom životu i osvrnula se na svog bivšeg supruga, Dušana Jovančevića.

Naime, Savićeva je otvorila dušu i otkrila da se ne čuje sa Dušanom, ali da on retko kad komunicira i sa njihovim sinovima, Maksimom i Đorđem, koje je pevačica uspela da vrati iz Australije, nakon što je Jovančević pobegao sa njima bez pevačicinog znanja.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

- Ono što nam stalno treba je taj neki unutrašnji mir, koji ja nemam. Pisalo se svašta u vezi Dušana i mene, primirlo se to, ne zove me, ne piše mi i to mi najviše odgovara. Nemamo nikakav kontakt i žao mi je zbog toga, jer sam takav roditelj koji bi voleo da ostane u kontaktu i sa drugom stranom, ipak mi imamo dvoje dece.

Prosto je prinudno da pričamo i da pita za decu, da mu ja dajem odgovore i da se deca čuju s njim, ali on ne pita, on je taj koji ništa ne pita. Čuje se sa decom preko "Snepčeta", ali vrlo retko - otkriva pevačica, pa nastavlja:

1 / 7 Foto: Instagram

- To je uglavnom ono: "Da li vas neko povređuje, da li imate neke modrice", takva su pitanja od njega, jer šta god da deca napišu, on uzme i skrinšotuje, ne bi li to iskoristio protiv mene na sudu. Mislim da je najpametnije, ako bude gledao ovu emisiju, želim da mu kažem da se opusti, da zove svoju decu, to će im mnogo značiti za dalju budućnost. Ne brine se on za mene, hvala Bogu - istakla je Tanja u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.