OVAKO IZGLEDA MAJKA NEVENE BOŽOVIĆ: Uzmite čašu vode za OVO NISTE SPREMNI!
Foto: Printscreen

kakav šok

OVAKO IZGLEDA MAJKA NEVENE BOŽOVIĆ: Uzmite čašu vode za OVO NISTE SPREMNI!

Njena majka je ostvarena na polju rada sa studentima kao profesor tehničkih nauka a sa ćerkom deli ljubav prema muzici, putovanjima

Objavljeno:

Pevačica Nevena Božović prvi put se pojavila na velikoj sceni kada je prestavljala Srbiju na Dečijoj pesmi Evrovizije, a nakon takmičenja u "Prvom glasu Srbije", otišla je i na "veliku" "Evroviziju".

Međutim, mnogi se slažu da je podrška njenih roditelja koji su podizali Nevenu u komplikovanim okolnostima koje su se dešavale na Kosovu umnogome odredila taj uspeh.

1 / 4 Foto: Profimedia

Majka Nevene Božović nije neko ko voli da se eksponira u medijima, ali zato se zasluženo pominje uvek kada je ova tema u pitanju, jer je ćerki bila ogromna podrška na samim počecima njene karijere, što nastavlja da čini i danas.

Ružica, pored toga što je imala uticaja na njenu profesionalnu trasu, javnosti je posebno interesantna i zbog velike fizičke sličnosti koju ima sa naslednicom, ali i činjenice da zbilja izgleda kao da joj je sestra, a ne majka. Ako je mladolikost nasledna crta mežu ženama iz ove familije onda ni pevačica ne mora mnogo da brine o godinama.

1 / 5 Foto: Printscreen

Njena majka je ostvarena na polju rada sa studentima kao profesor tehničkih nauka a sa ćerkom deli ljubav prema muzici, putovanjima, a odnedavno i Neveninoj ćerki Anki pa je Ružica pre svega jedna posvećena baka.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.