ONA JE SADA SA BIVŠIM MUŽEM JELENE KARLEUŠE: Kako izgleda naslednica JK u dinastiji Karić? UPOZNAJTE MAŠU! (FOTO)
Jelena Karleuša, Bojan i Maša Karić, Foto: Instagram printscreen

lepa je

ONA JE SADA SA BIVŠIM MUŽEM JELENE KARLEUŠE: Kako izgleda naslednica JK u dinastiji Karić? UPOZNAJTE MAŠU! (FOTO)

Maša Karić je Jelenina naslednica, tj. zamenila je mesto popularne JK u srcu mladog Karića

Objavljeno: 14:22h

Bojan Karić, bivši muž Jelene Karleuše, aktivan je na Instagramu, a jedna fotka je naročito privukla pažnju javnosti.

1 / 7 Foto: Tik tok printscreen/eminentan

Maša Karić je Jelenina naslednica, tj. zamenila je mesto popularne JK u srcu mladog Karića.

Oni na Instagramu dele fotke sa putovanja, na kojima se vidi kako uživaju u svojoj ljubavi.

Osim što je plavuša, nismo videli druge sličnosti sa JK.

Evo još nekih fotografija Karića:

Inače, JK i Bojan su imali najkraći brak u svetu poznatih - samo tri meseca su izdržali u bračnim vodama.

Danas je Bojan učinio Mašu, kako piše na društvenim mrežama, "srećnom suprugom".

maša karić
foto: Printscreen Instagram/MASHAKARIC

Podsetimo, pevačica Jelena Karleuša i Bojan, sin Slavice i Sretena Karića venčali su se 23. septembra 2004. godine. Na večnu ljubav pred Bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u "Vili Jelena" sklopili i građanski brak, posle čega je usledilo svadbeno veselje. Međutim, brak se raspao već u martu 2005. godine.

Međutim, sada je na društvenim mrežama postao viralan snimak u kom je retrospektiva, tačnije delovi koje nismo imali prilike da vidimo sa svadbe, a tada je ljubav između njih bila u punom sjaju.

Kako je Jelena tada sa ushićenjem izgovorila sudbonosno DA, Bojan takođe, pa je usledio čuveni poljubac i potpisivanje u knjigu venčanih.

Inače, razloge razvoda u medijima oni nisu komentarisali, ali se zato Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula na brak svog brata od strica i popularne pevačice i prisetila se kako je on okončan.

– Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje – istakla je Danijela svojevremeno u razgovoru za Informer i naglasila da u njihovoj porodici svako ima pravo na svoje mišljenje.

Podsetimo, svadba Jelene Karleuše i njenog drugog i sadašnjeg supruga, Duška Tošića, dogodila se pre 14 godina, a tada se o njoj govorilo kao o svadbi decenije. Oni sada imaju dve ćerke, Atinu i Niku, a Karleuša redovno deli sa svojim pratiocima kadrove uživanja u majčinstvu.

Jelena je Sreću našla pored Duška, a Bojan pored Maše, sestre Jovane Mišković.

Njih dvoje su se venčali 2007. godine, a ubrzo nakon venčanja dobili su i blizance.

Da su Jovana i Maša i te kako bliske, govori i status koji je pevačica nedavno objavila ispod njihove zajedničke fotografije.

- Kako je dobro kad ti mama rodi najboljeg druga za ceo život. Draga moja seko Mašo i mama hvala vam - poručila je tada pevačica svojoj rođenoj sestri. Pored toga što su udate za najbogatije i najmoćnije ljude u Srbiji, Jovana i Maša imaju poznatog oca.

U pitanju je režiser, direktor fotografije i i kamerman Božidar Nikolić, koji je za svoje umeće nagrađen najznačajnijim priznanjima. Na toj listi nagrada je Zlatna arena za kameru u Puli 1978. koju je dobio za film "Beštije", kao i Velika Zlatna arena za režiju "Balkanski špijun" koju je podelio sa Dušanom Kovačevićem. Nažalost je preminuo 2021. godine.

Bonus video:

09:51

Jelena Karleuša na Music Week Festivalu na Kopaoniku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.