MIMA KARADŽIĆ JE BIO OŽENIO APSOLVENTKINJU! Na venčanju mu je KUMOVAO OVAJ GLUMAC, njoj se GUBI SVAKI TRAG!
Foto: Filip Plavčić

MALO KO ZNA

MIMA KARADŽIĆ JE BIO OŽENIO APSOLVENTKINJU! Na venčanju mu je KUMOVAO OVAJ GLUMAC, njoj se GUBI SVAKI TRAG!

Prema informacijama koje su dospele u javnost, Mima je oženio Sunčicu 21. novembra 1992. godine.

Objavljeno:

Glumac Mima Karadžić u javnosti je poznat kao "večiti neženja", a godinama unazad u intervjuima je isticao da ne beži od bračne zajednice, ali da mu se brak jednostavno nije desio.

Međutim, u javnosti su se ipak pojavile informacije o braku koji je Mima sklopio davne 1992. godine kada je upoznao izvesnu Sunčicu, koja je u Herceg Novom bila na letovanju. Nakon nekoliko meseci zabavljanja, glumac je odlučio da ozvaniči vezu sa tadašnjom devojkom, i to u Beogradu.

1 / 6 Foto: RTV Pink printscreen

Prema informacijama koje su dospele u javnost, Mima je oženio Sunčicu 21. novembra 1992. godine, na dan svoje krsne slave - Aranđelovdana. Kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, a mlada je bila neobično obučena. Mima je tada nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu.

Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, te su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga ništa nije znalo. Prema nekim informacijama, Sunčica je u tom periodu bila apsolvent FDU, ali nije poznato šta se posle dogodilo s njenom glumačkom karijerom.

Mima Karadžić
foto: Twitter printscreen

Bonus video:

08:50

KAKO JE RADOVAN KARADŽIĆ USPEVAO TOLIKO DUGO DA VODI NORMALAN ŽIVOT?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.