POGODITE KOJA SRPSKA PEVAČICA IMA NAJVEĆE GRUDI NA ESTRADI: Oduvale bi vas PRIRODNIM SEDMICAMA!
Foto: Ataimages, Printscreen

majka priroda

POGODITE KOJA SRPSKA PEVAČICA IMA NAJVEĆE GRUDI NA ESTRADI: Oduvale bi vas PRIRODNIM SEDMICAMA!

Nisu sve posećivale plastičara

Objavljeno:

Poslednjih godina je nezamislivo da dame sa estrade nemaju silikone! Ali ima i onih koje su odolele tom trendu jer nisu ni imale potrebe da odu pod nož – majka priroda im je dala bujno poprsje!

Goca Tržan, viki miljković, Jana Todorović, Zorana Pavić
foto: Ataimages, Printscreen

Među pevačicama koje imaju čime da se pohvale su: Viki Miljković, Jana Todorović, Maja Nikolić, Biljana Jevtić, Dragana Mirković, Saška Karan, Goca Tržan, Sanja Maletić...

Najveće prirodne grudi na estradi ima Jana Todorović. Folkerka se godinama pravdala da nema ni gram silikona, a nedavno je objasnila da zbog velikih grudi ima zdravstvene probleme.

Jana Todorović
foto: youtube/printscreen

Viki Miljković je u poslednje vreme počela da ističe svoje zanosne obline.

Viki Miljković
foto: Printscreen

Biljana Jevtić je svoje atribute pokazivala u ranoj mladosti na početku karijere, pa mnogi pamte njene fotografije obnaženih velikih grudi. I naravno, potpuno prirodnih sve do danas. Zbog Biljinog dekoltea mnogim muškarcima zastajao je dah, a pevačica i sada, zna da pokaže čime raspolaže ali na sofisticiraniji način.

Biljana Jevtić
foto: Printscreen

Dragana Mirković je razmišljala da smanji grudi:

- Ranije sam htela da smanjim grudi, ali sam odustala. Plašim se operacije i noža i taj strah nikad nisam prevazišla. Vidim da je trend da grudi budu što veće, ali verujte, ja sam uvek htela da ih smanjim. Međutim, suprug Toni me voli ovakvu kakva jesam, tako da na sebi ne bih ništa menjala – rekla je Gaga.

Dragana Mirković
foto: Damir Dervišagić

Zorana Pavić kaže da je ponosna zbog bujnih grudi:

Zorana Pavić
foto: © ATA Images

- Grudi su moj zaštitni znak, nikada mi nije smetala veličina. To je poklon majke prirode! Zato nikada nisam razmišljala o silikonima – rekla je Zorana, s kojom je saglasna folkerka.

1 / 4 Foto: Printscreen

Saška Karan nosi dobru peticu čak je svojevremeno objavila pesmu „Odličan, pet“. Šta god da obuče, Karanova ne može da sakrije obdarenost koju joj je priroda dala, a verovatno da to ni sama ne želi, pa često ističe dekolte.

Saška Karan
foto: Damir Dervišagić

Maja Nikolić je poput njen koleginice Saške Karan vlasnica jake petice.

Maja Nikolić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sanja Maletić ne krije da je radila usne, ali su joj zato grudi prirodne.

Sanja Maletić
foto: Marina Lopičić

Goca Tržan voli da ističe svoje poprsje, ali je priznala da joj nije lako što je prirodno obdarena, pa je čak otišla u krajnost.

Goca Tržan
foto: Youtube

- Ponekad baš zavidim ženama s malim grudima. Eto, rekla sam. Ali stvarno, žene s malim grudima nemaju pojma koliko su srećne", iskrena je bila pevačica, koja je priznala da joj je često problem da nađe odgovarajući kupaći kostim.

Bonus video:

05:09

Goca Tržan došla na promociju knjige Vesne Dedić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.