SKINULA SE NAJLEPŠA SRPSKA POLITIČARKA! Vreli snimci dok snima svoje telo OMAMLJUJU! (VIDEO)
Foto: Instagram

ODUŠEVILA

SKINULA SE NAJLEPŠA SRPSKA POLITIČARKA! Vreli snimci dok snima svoje telo OMAMLJUJU! (VIDEO)

Ana Grozdanović se snimala na ležaljci u jednodelnom belom kostimu koji je istakao njenu neverovatnu figuru.

Objavljeno: 12:37h

Ana Grozdanović, funkcionerka Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, ponovo je ovog puta opravdala titulu "najlepše srpske političarke", kada je na svojim društvenim mrežama oduševila pratioce serijom fotografija tokom sunčanja u kupaćem kostimu.

Fatalna političarka besprekorno izgleda i kada se razgoliti, te su je korisnici nagradili sa pregršt pozitivnih komentara i komplimenata, a verujemo da jačem polu nije bilo svejedno nakon ovog prizora.

1 / 3 Foto: Instagram

Ana Grozdanović se snimala na ležaljci u jednodelnom belom kostimu koji je istakao njenu neverovatnu figuru - tanak struk i veoma duge i vitke noge. Ona je uživala u sunčanim zracima, muzici koja se čula u pozadini, te je odlučila i da malo rasplamsa maštu svojim muškim pratiocima, a po svemu sudeći, ni žene nisu ostale imune na njen savršen izgled.

Poznato je da Grozdanovićeva nije imala estetske korekcije na sebi, te dodatno činjenice ukazuju na to da je prirodna lepotica, a njeni politički potezi, borba i odluke, redovne i razne humanitarne pomoći, dokazuju koliko je ova mlada dama odlučna da ostvari sve svoje ciljeve.

Sve u svemu, malo ko je mogao da odoli a da ne pogleda ovu damu u provokativnom izdanju.

00:17

Skinula se Ana Grozdanović

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso/E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.