SNIMILA VRELU SCENU I POBEGLA IZ SRBIJE: Svi su LUDELI za njom, a ona je izabrala OVOG POLITIČARA za PARTNERA!
Foto: prentscreen/youtube/yAK Dule99

ko se seća?

SNIMILA VRELU SCENU I POBEGLA IZ SRBIJE: Svi su LUDELI za njom, a ona je izabrala OVOG POLITIČARA za PARTNERA!

Danas izgleda skroz drugačije

Objavljeno:

“Gde si našao ovu nevaspitanu?”, pitao je šanker Nikolu u kultnom filmu “Mi nismo anđeli”. Ta “nevaspitana” je bila seksepilna Lidija, koju je glumila Tatjana Pujin, jedna od najlepših domaćih glumica tog vremena.

Pričalo se da su muškarci tadašnje Jugoslavije ludeli za njom, ali da je njeno srce skrovište pronašlo u Italijanu.

Naime, kada je započeo rat ona se preselila u Italiju, a nekoliko godina kasnije udala za Đulijana Červinija koji obavljao dužnost savetnika pres-kabineta predsednika Italije.

Ipak, nakon nekoliko godina razvodi se od njega, vraća u Srbiju, da bi 2013. godine ponovo udala za Đulijana.

“Đulio i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja s početka devedesetih godina, otprilike baš u ono vreme kada su u našoj zemlji započinjali razni nemili događaji. Neko vreme smo se družili, vodila sam ga na brojne beogradske žurke, na mnogima sam ga čak i zaboravljala, da bih nešto kasnije otišla s njim u Italiju. Živela sam tamo nekoliko meseci i ponovo se vratila u Beograd. Rekla sam mu: „Đulio, sve je sjajno, ali ja prosto ne mogu ovde da se uklopim.“ Potom sam doživela razna razočaranja u ljude oko sebe, u sve ono što se tih godina dešavalo. Raspad bivše Jugoslavije, a samim tim i udaljavanje od dragih ljudi doživela sam šokantno. Vrlo brzo sam donela odluku, spakovala stvari i otišla. Tada sam imala dvadeset i četiri godine”, ispričala je glumica u jednom intervjuu.

Tatjana Pujin
foto: Printscreen/youtube

Krajem osamdesetih i početkom devedesetih momci su uzdisali za Tanjom Pujin, dok je i mlađi znaju i po filmovima “Oktoberfest”, “Hajde da se volimo”, “Sulude godine”, “Špijun na štiklama”, “Tako se kalio čelik”, a mnogima je ostala u sećanju po ulozi Ciganovićeve ćerke u “Boljem životu”.

Danas ima 53 godine, živi u Rimu, putuje i snima dokumentarce. I dalje je udata za čoveka svojih snova, nemaju dece. Ima svoju bašticu u kojoj uzgaja organsko povrće i voli da kuva. Gluma joj, kaže, ne nedostaje.

1 / 5 Foto: prentscreen/youtube/ RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Što se tiče izgleda, nije se mnogo promenila, i danas je prepoznaju kad prošeta ulicama Beograda. Kaže da kod kozmetičara ne ide, a tajnu svog izgleda pripisuje tibetanskoj meditaciji i životu bez stresa.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.