BEZ REČI ISTRČAO IZ TAKSIJA I NIJE JOJ SE JAVIO 27 GODINA: Tek sad je saznala ŠTA SE STVARNO DESILO, neverovatno!
Foto: Print Screen Youtube

šta se dešava?

BEZ REČI ISTRČAO IZ TAKSIJA I NIJE JOJ SE JAVIO 27 GODINA: Tek sad je saznala ŠTA SE STVARNO DESILO, neverovatno!

Pre nekoliko meseci iznela je zanimljivu priču o njihovom odnosu.

Objavljeno:

Lepa glumica Lesli Man je na početku karijere upoznala glumca Dejvida Duhovnog koji je bio u jeku slave zbog hit serije “Dosije Iks”. Ova serija smatrala se kultnom još u doba dok se prikazivala, a glavni glumac postao je svetski poznat.

I Lesli je privukla njegovu pažnju, ali ovo nije početak jedne srećne ljubavne priče.Naime, pre nekoliko meseci iznela je zanimljivu priču o njihovom odnosu.

– On je tako sladak. Upoznala sam ga pre 27 godina, dok smo radili u Vankuveru. To je bio moj prvi posao, serija po imenu “Birdland”. On je snimao “Dosije iks”- rekla je glumica.

Ona je otkrila i da je sve išlo ka tome da će Duhovni i ona postati par.

– Pomislila sam: “Stvarno mu se sviđam. Možda ćemo biti u vezi ili tako nešto” — prisetila se Lesli.

Dejvid je pozvao na snimanje serije, a ona njega na žurku za Noć veštica koju je organizovala u hotelskoj sobi, a posle zabave su odlučili da odu u bar na piće. Sa njima je krenula i njena najbolja drugarica. Međutim, desila se stvar koja je šokirala.

– Ušli smo u taksi i on ga je iznenada zaustavio, izašao iz automobila, otrčao i nije mi se obratio 27 godina- ispričala je Lesli u jednom intervjuu.

Ona je istakla da ju je decenijama kopkalo zbog čega se sve tako završilo. Čekala je na odgovor godinama, a onda je sudbina namestila da se sretnu na snimanju jednog projekta.

Dejvid Duhovni
foto: Profimedia

– Skupila sam hrabrost da ga pitam šta se desilo. “Zašto si izašao iz taksija?”, pitala sam, a on je rekao: “O, da, da, da… Sećam se toga kroz maglu. ne znam. Verovatno sam samo zaboravio marihuanu u sobi ili tako nešto”. Eto, nije bilo lično. Samo mu je bila potrebna marihuana.

Nešto kasnije, Lesli je na audiciji za film “The Cable Guy” upoznala režisera, producenta i scenaristu Džuda Apatoua, za kog se udala 1997. godine. Par ima dve ćerke — Mod i Ajris, a danas njihov brak važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.