OVO JE NAŠ NAJBOGATIJI PEVAČ?! PREŠIŠAO ČAK I CECU: Poseduje preko 30 kuća i stanova od NEKOLIKO MILIONA EVRA!
Foto: Printscreen

zanimljivo

OVO JE NAŠ NAJBOGATIJI PEVAČ?! PREŠIŠAO ČAK I CECU: Poseduje preko 30 kuća i stanova od NEKOLIKO MILIONA EVRA!

Među estradnjacima postoje i oni čiji su biznisi propali

Objavljeno: 12:48h

Srpska estrada novac zarađen od nastupa veoma često koristi za pokretanje privatnih biznisa, koji im donosi dodatne prihode, a dok neki ulažu u ugostiteljske objekte, drugi to čine ulažući u muzičke studije i nekretnine.

Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Kovačević otvorili su sopstvene muzičke studije, kako za svoje potrebe, tako i za potrebe svojih kolega. Pored studija Kovačević ima i restoran.

Frontmen grupe "Bijelo dugme", Goran Bregović ulaže u nekretnine, te se tako procenjuje da u svom vlasništvu ima preko trideset kuća i stanova, a ni jedna njegova vila ne košta manje od milion evra.

1 / 8 Foto: Gordan Jović

Podsetimo, muzičar Goran Bregović je podelio priču svoje porodice, ljubavi svojih roditelja i očevog poroka koji je doveo do razvoda braka.

- Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav - počeo je Brega, a onda opisao neverovatno tužnu epizodu iz života njegovih roditelja.

- Kada se moja majka razbolela od leukemije bila je u bolnici u Splitu, u gradu u kome je moj otrac živeo sa drugom ženom. Ta njegova druga žena mi je pričala da je moj otac nestajao iz kuće noću.

- Ona ga je jednom pratila i videla kako se on iskrada i odlazi do bolnice u kojoj je moja majka umirala. Tu bi celu noć napolju sedeo ispod prozora sobe u kojoj je moja majka umirala i pušio celu noć.

- On je tad već bio izlečen od alkoholizma ali kada je moja majka umrla on se vratio na selo i zasadio vinograd. Onda je počeo ponovo da pije. Pio je hiljadu litara vina godišnje, toliko je davao taj vinograd.

- I uglavnom je to vino pio sam. Ako ima tužna priča za ilustraciju za veliku ljubav koja je propala zbog alkohola, to je ta priča iz moje porodice - rekao je Bregović.

Haris Džinović takođe voli da uloži u nepokretnu imovinu, te se takođe bavi izdavanjem nekretnina, ali i biznisom koji je pokrenuo sa svojom suprugom Melinom Džinović.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Damir Dervišagić

Folker Era Ojdanić oprobao se u ugostiteljstvu, te tako godinama uspešno vodi restoran i motel. Njegove koleginice, Lepa Lukić i Zorica Marković takođe su poznate kao ugostiteljke, pa imaju svoje kafane, dok džez pevačica Lena Kovačević poseduje poslastičarnicu.

Lena Kovačević
foto: MAGIC RECORDS

Među estradnjacima postoje i oni čiji su biznisi propali, a Marija Šerifović je morala da zatvori poslastičarnicu koju je otvorila sa svojom majkom, Vericom.

Milici Todorović je propao posao sa brzom hranom, a njenoj koleginici, Slavice Ćukteraš sa salonom lepote, čime je želela da se bavi i Goga Sekulić, ali je shvatila da joj to ne ide.

Goga Sekulić
foto: Instagram printscreen

Bonus video:

00:15

Ceca Ražnatović bez trunke šminke

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.