VESNA DEDIĆ U ŠOKU ZBOG ĆERKE LENKE: Zabranila joj da PRIČA O NJOJ, ima samo 21 godinu i ovo PRIREĐUJE MAMI!
Foto: Vladimir Sporčić

svaka čast!

VESNA DEDIĆ U ŠOKU ZBOG ĆERKE LENKE: Zabranila joj da PRIČA O NJOJ, ima samo 21 godinu i ovo PRIREĐUJE MAMI!

Ovo se nije moglo sakriti!

Objavljeno:

Vesna Dedić ima mnogo razloga za slavlje. Iza nje je još jedna uspešna televizijska sezona, a pred čitaocima se našao i njen novi roman „Nemoj nikad da se vratiš“, koji je odmah počeo da dobija odlične kritike.

Voditeljka već duže vreme je jedno od najprepoznatljivijih TV lica na domaćoj medijskoj sceni. Ona je uspela da se ostvari na mnogim poljima, a veoma je ponosna i na svoju ćerku Lenku, koju ima iz braka sa Srđanom Milojevićem.

Vesna Dedić
foto: Dragan Kadić

Njena mezimica joj je kako kaže voditeljka "zabranila" da o njoj priča u medijima, ali je ipak kao ponosna mama samo malo otkrila koliko je ponosna na nju.

— Pod jedan, Lenka je meni zabranila da pričam o njoj. Ja bih jako volela da se hvalim kao majka, imam dosta razloga za to. Ona je sa 21 godinu mnogo uspešnija od mene u svakom smislu. Uspešnija i bolja od mene — ponosno kaže Vesna, koja je uživala i uživa u svakom trenutku majčinstva.

Ipak, mnogo više razloga za ponos ima na privatnom planu. Njena ćerka Lenka, koja je prethodnih godina studirala u Holandiji, diplomirala je u roku.

I to nije sve. Vesnina jedinica je sa samo 21 godinom primljena na doktorat iz biofizike na „UCLA“ univerzitet u Los Anđelesu, gde se već preselila, a od jeseni je čeka pohod u nove pobede.

1 / 4 Foto: ATA images

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.