PREVARENA TEA TAIROVIĆ: Pevačica ogolila dušu i SVE PRIZNALA!
Foto: Instagram

TUŽNO

PREVARENA TEA TAIROVIĆ: Pevačica ogolila dušu i SVE PRIZNALA!

– U pesmama se ne obraćam zauzetom muškarcu niti nekoga nekome hoću da otmem, pevam o bivšim ljubavima – počinje Tairovićeva

Objavljeno:

Folk zvezda Tea Tairović progovorila je o svom ljubavnom životu, stilu oblkačenja, aktuelnostima na estradi, kao i putovanju koje planira.

Mlada pevačica Tea Tairović novim albumom napravila je pravi “bum” na domaćoj muzičkoj sceni. Ona važi za jednu od najplaćenijih estradnih umetnica, a od prošlog leta je nazivaju i kraljicom bakšiša.

Tea je prokomentarisala ljubavne pesme koje peva i sama sebi piše i naglasila da nije otimačica muškaraca.

– U pesmama se ne obraćam zauzetom muškarcu niti nekoga nekome hoću da otmem, pevam o bivšim ljubavima – počinje Tairovićeva, i dodaje:

1 / 6 Foto: Instagram

– Sve su me ljubavi razočarale, jer da nisu, trajale bi i danas. Kada ostavljam trudim se da bude civilizovano i da nikoga ne oštetim. Oprostila sam čak i prevaru, ali opet sam bila prevarena, a prevarila sam i ja – iskrena je pevačica.

Tea je prokomentarisala i svoj atraktivni modni izraz po kome je prepoznatljiva i koji je često na meti kritika onih koji se razumeju u modu.

– Svako vidi ono što želi da vidi, ako vide samo otkrivene delove mog tela, a ne pokrivene, to je onda njihov problem. Ja zračim nekom energijom i šta god da obučem iritiraće one koji me gledaju, ali to je do njih. Brusthalter je definitivno moj zaštitni znak, a najbitnije je da mi se vidi struk i da on bude otkriven, jer ako mi je struk pokriven, izgledam kao karakondžula – rekla je pevačica.

Pošto na njenom albumu ima nekoliko stranih obrada, Tea je rekla da su sve pesme plaćene, ali se dotakla i aktuelne situacije između Milice Pavlović i Ane Nikolić i rekla kako bi ona rešila ceo slučaj.

– Ne znam šta bih rekla o toj situaciji, ali na Miličinom mestu bih stvar rešila na sudu, nema tu plakanja, kukanja i raspravljanja, već samo sud! Svoje obrade sam uredno platila jer je sistem autorskih prava danas tako sređen da je kupiti pesmu isto kao da kupuješ stan ili kola – rekla je Tea.

1 / 4 Foto: Natalija Atanacković

Iako peva o Dubaiju, folkerka je priznala da još nije posetila ovu atraktivnu destinaciju, pa ne zna da li ovaj grad može da zameni Beograd.

– Iako pevam da idem u Dubai, ja još nisam bila tamo. Ne znam da li bi mogao da mi zameni Beograd, ali planiram da tamo otputujem u septembru.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.