KONAČNO ZNAMO ŠTA CECA IMA U VILI NA KIPRU: Jasno je što je tamo ČESTO, SVE OVO PARA OČI!
Foto: Damir Dervišagić

svaka čast!

KONAČNO ZNAMO ŠTA CECA IMA U VILI NA KIPRU: Jasno je što je tamo ČESTO, SVE OVO PARA OČI!

Cecina oaza mira od 400 metara kvadratnih!

Objavljeno:

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ne krije koliko voli da provodi slobodno vreme u svojoj vili na Kipru.

Kuću u kojoj provodi dane odmora, kupila je pre desetak godina preko prijatelja u Aja Napi, a prema nezvaničnim informacijama platila je milion i po evra.

Cecina oaza mira od 400 metara kvadratnih poseduje šest spavaćih soba, ogroman dnevni boravak dok je u dvorištu smešten veliki bazen sa pogledom na more.

U medijima je nedavno osvanula informacija da Ceca planira da svoju omiljenu dvospratnicu renovira, te da će vila biti bogatija za još jedan sprat.

- Ceca već ima projekat za renoviranje kuće. Planira da je potpuno promeni, do najsitnijih detalja. Podići će treći sprat, na kom će napraviti spa-centar! Ugradiće džakuzi, iz kog će imati direktan pogled na more, kao i saunu. Tražila je da joj se napravi i posebna soba za masažu - priča dobro obavešteni izvor.

- U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba posle renoviranja imati svoje kupatilo. U vilu će biti ugrađen i lift, pomoću kog će gosti moći lakše da se kreće po spratovima - rekao je nedavno izvor za Informer.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/amigshow

Podsetimo, Ceca je pre nekoliko godina, u emisiji Ognjena Amidžića, pokazala luksuznu vilu na Kipru, koju je kupila na kredit po preporuci prijatelja.

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - rekla je tada.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.