JOVANA JEREMIĆ HITNO POKRENULA TUŽBU: Poznati SRBIN će morati da joj PLATI ZA SVE, ona ga još DODATNO PONIZILA!
Foto: Youtube

biće opasno

JOVANA JEREMIĆ HITNO POKRENULA TUŽBU: Poznati SRBIN će morati da joj PLATI ZA SVE, ona ga još DODATNO PONIZILA!

Podsetimo, Uroš je Jovanu ismejao na račun jedne od njenih poslednjih izjava kada je, između ostalog, držala u ruci torbu brenda "Šanel", pa rekla sledeće

Objavljeno: 15:01h

Estradni rat Uroša Ćertića i Jovane Jeremić će očigledno dobiti epilog na sudu. Nakon što je kaskader ponovo isprozivao voditeljku, ona je otkrila na svom nalogu na Instagramu da je kontaktirala advokata, te da će ga tužiti.

- Svi me zovu vezano za izjavu bivšeg rijaliti igrača i nevidljive zamene u filmu. Od njega ništa novo, ja sam već jasno rekla da nosim sve fejk dok ne rešim finansijska pitanja, da ne budem klošar. Ja sam rekla da nosim fejk dok sama sebi ne budem mogla da priuštim ili mi muž ne bude kupio. Uroš Ćertić će biti tužen i parnično i krivično, zvala sam advokata - priča Jovana i dodaje:

- Za mene se zna da sam moralna vertikala i da nikad nisam napredovala preko kreveta, nisam bila sa poslanikom, bila sam u braku, ja uvek imam jednog muškarca, nisam profuknjača, delima sam ostala i bila velika dama. On će sve morati da dokaže na sudu, bojim se samo da neću moći da ga naplatim kada ga dobijem.

1 / 5 Foto: Petar Lazović, Printscreen

Podsetimo, Uroš je Jovanu ismejao na račun jedne od njenih poslednjih izjava kada je, između ostalog, držala u ruci torbu brenda "Šanel", pa rekla sledeće:

- Normalno, ali ja se ne j... da bih nosila ovu tašnu. Ne, srce... - izjavila je tada Jovana.

Uroš Ćertić je na društvenim mrežama podelio ovaj snimak uz reči kojima je žestoko izvređao Jovanu.

1 / 4 Foto: Printscreen Pink

- Moje lično mišljenje je da se j... Da, da, j..., nakazo sa kvazi poslanikom do skoro, pre toga na Happy-u, a svakako je tašna fejk, nakazice. Fuj! Čekaj, tako se izražava "pravnica". Fuj, moralna i fizička nakazetino! - napisao je Uroš na svom storiju na Instagramu.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.