TANJIN VELIKI HIT SVI ZNATE, ALI NIJE ONA PRVA TO OTPEVALA: Još jedna AFERA na ESTRADI, u igri je VELIKA ZVEZDA!
Foto: Youtube

da li JE REALNO?

TANJIN VELIKI HIT SVI ZNATE, ALI NIJE ONA PRVA TO OTPEVALA: Još jedna AFERA na ESTRADI, u igri je VELIKA ZVEZDA!

Malo ko zna za ovo!

Objavljeno:

Danima unazad estradu drma skandal između koleginica Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog pesme “Provereno”. Veliki problem je nastao kada je bez ikakvog objašnjenja u javnost isplivao demo snimak pomenutog hita u realizaciji Ane Nikolić.

Ana Nikolić, Milica Pavlović
foto: Kurir Televizija Printscreen

Nije nepoznanica da su na estradi brojne situacije da koleginica koleginici preotme pesmu, ili pak otpeva demo verziju, ali na tome se zadrži. Prema saznanjima medija, baš ta situacija se dogodila i pevačicama Ivani Selakov i Tanji Savić sa pesmom “Incident”, koju je najpre otpevala Ivana, a ista numera je završila kod Tanje.

Za razliku od Milice i Ane, njih dve, kako se saznaje, nisu imale nikakav problem i numeru je regularno Tanja platila, iako je Selakova tu numeru prva otpevala.

– Ivana Selakov je otpevala demo za moj ceo album, treći po redu, „Incident“. Milsim da i dan-danas može na Jutjubu da se nađe pesma Incident u njenoj verziji, koja je vrlo opasna. Super je ona to otpevala, ona ima fantastičan glas. Odlično je to ispalo, ali nas dve nismo bile ni u kakvom sukobu, niti je bilo potrebe za tim. Ta demo verzija je nekako isplivala, ali ja mislim da pesma, ako može da nađe srce do publike, uopšte nije važno da li je u pitanju demo verzija ili ne. Ja sam ovu pesmu platila – kazala je Tanja za medije, pa se osvrnula na slučaj koleginica Milice i Ane:

– U svakom slučaju, Miličina verzija je našla put do srca publike. Bez obzira na to ko je otpevao, da li Ana ili ona. Pesma je stvarno hit i druge pesme su apsolutni hit. Što je meni jako drago. U ovo teško vreme, sa manjkom pesama, teško je naći dobre autore – dodala je ona.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/tanja_savic_private

Kako bi se čula i druga strana priče, oglasila se i Ivana, koja je potvrdila reči svoje koleginice, te istakla da nije bilo nikakve otimačine.

– Da, jesam, ali ne samo tu. Ja sam otpevala demo verzije za mnogo pesama. Pevala sam i “Bred Pita”, njega sam prva otpevala. Nisam ja te pesme pevala u cilju da ih kupim, nego me je drug, Miloš Roganović Aspirinac zamolio da mu otpevam puno demo snimaka – kazala je Ivana i dodal

– Iskreno da vam kažem, sve te pesme koje sam pevala su mi se dopale, ali tada sam bila na početku karijere. Jednostavno, u tom trenutku nisam tako razmišljala. Neke demo verzije imam u svom kompjuteru i dan-danas. Naravno, nikada mi nije palo na pamet da ih zloupotrebljavam – istakla je ona, a na pitanje zbog čega konkretno ona nije snimila pesmu „Incident“, ako je već otpevala demo verziju.

1 / 6 Foto: Instagram

– Nisu se kockice poklopile. Tanja je sa tom pesmom išla i na festival. Stvarno nije bilo nikakve otimačine, ja sam samo otpevala demo snimak. Opet kažem, to me je zamolio drug. Meni se pesma dopala, ali mogu da kažem, da je na neki način, ta pesma bila Tanji i obećana i to mi je potpuno bilo u redu. Tanja je to super otpevala.

Inače, Selakova je rekla da u svemu ovome kompozitor ima ključnu ulogu i da istu pesmu može da proda pet puta ako želi, što nije etički, a isto tako objasnila da se pevači tu najmanje pitaju.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.