"MOŽETE LI DA IZVADITE LEVU SI*U?" U emisiju se bio uključio GLEDALAC sa ŠOK ZAHTEVOM za Jovanu Jeremić! (VIDEO)
Jovana Jeremić, Foto: RTV Pink printscreen

nevaspitano

"MOŽETE LI DA IZVADITE LEVU SI*U?" U emisiju se bio uključio GLEDALAC sa ŠOK ZAHTEVOM za Jovanu Jeremić! (VIDEO)

Nekim komentatorima na društvenim mrežama ova situacija bila je smešna

Objavljeno: 22:22h

Veoma neprijatna situacija odigrala se uživo u programu "Parova" pre nekoliko godina.

Jedan gledalac se javio u program i bio je, blago rečeno, nepristojan prema voditeljki Jovani Jeremić.

1 / 8 Foto: RTV Pink printscreen

- Možete li da izvadite levu s*su? - upitao je nevaspitani gledalac, nakon čega mu je prekinuta veza. Jovana je prvo bila šokirana, ali je prilično dobro odreagovala i samo se nasmejala na ovaj bezobrazluk.

Nekim komentatorima na društvenim mrežama ova situacija bila je smešna, ali većina je osudila nepristojno ophođenje gledaoca prema Jeremićevoj.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić koja je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima sa suprugom Vojom, priznaje da mu sada daje savete vezane za njegovu novu devojku.

– To nije laž, niti priča za javnost, to je tako. Voja mi otvoreno priča o svemu. Znam za njegovu novu devojku, priča mi ko je, šta je, kakva je. Savetuje se sa mnom kao sa pravim prijateljem, tako i treba da bude jer on i ja sigurno ne želimo jedno drugom loše, jer bili smo u braku, voleli se, imamo zajedničko dete. To je nešto što će nas uvek povezivati.

Jovana Jeremić, Vojislav Milošević
foto: Printscreen Instagram

- Ja mu pružam svu podršku, tako će biti i kada bude odlučio i treći put da se oženi. On mene stalno pita da li ja imam nekog, međutim ja o tome ne mogu da pričam sa njim. Nije da se stidim, ali mi je neprijatno da kažem kad mi se neko sviđa, zato kažem da nemam nikog. Imala sam nekog, ali sad sam solo, tako da ga svakako nisam slagala – kaže Jovana za Svet.

– Biću solo dok se ne desi gospodin pravi. Moraće da ispunjava određene uslove. Da bude zaposlen, ostvaren, uspešan, zreo u svakom smislu te reči. Da nam se energije poklope, ma, sve da bude onako kako treba.

Bude tu raznih udvarača, a ja ne želim da gubim vreme i razmišljam zašto mi se neko udvara, da li zato što mu se zaista sviđam ili što želi malo da dospe do javnosti. Tako da, kad se bude desio onaj pravi, ja ću ga ponosno predstaviti, a do tada mudro ćutim – kaže Jovana kroz smeh.

Podsetimo se da je Jovana Jeremić u jednoj Pinkovoj emisiji otkrila i ko je od njenih gostiju bio najgori.

Naime, voditelj Ognjen Amidžić joj je u jednom trenutku postavio direktno pitanje, očekivavši od popularne voditeljke bez dlake na jeziku, britak odgovor što je i dobio.

Koji ti je bio najgori gost koga više ne bi pozvala?

- Imam, neću reći ime i prezime, pa nek novinari sami otkriju, osloniću se na svoj intervju, to je jedna pevačica, koja umislila da je zvezda, a nije zvezda ovde u Srbiji, a čiji mi je muž pretio što je ona u mom jutarnjem bila samo tri minuta, a Miki Mećava je bio 15 minuta - izjavila je Jovana, a mediji su odmah prečešljali njene emisije gde je gostovao Miki Mećava.

Otkriveno je da je reč o pevačici Didi Janković, koja je poznata po svom raskalašnom životu, i njenom suprugu Danielu.

1 / 8 Foto: Instagram/didijofficial

Podsetimo, dugo se šuškalo da su voditeljka Jovana Jeremić i čelnik Hepi televizije Milomir Marić "na ratnoj nozi", međutim, oni su sada dokazali suprotno. Bivši saradnici sreli su se posle dosta vremena, a Jovana je otkrila sve detalje njihovog susreta i odnosa.

- Srela sam Marića na komemoraciji Pece Jeremića. Bilo mi je drago što sam ga videla. Ja mogu da kažem neke stvari o njemu koje su me povredile, ali to nikada neće osporiti da ja Milomira Marića beskrajno volim i cenim kao čoveka - priča Jovana i objanjava zašto je pre svega zahvalna Mariću.

- Novinari su preneli da je mene otkrio Aleksandar Tijanić, to je tačno, ali je od mene novinara napravio Marić. Kada je Tijanić umro, preuzeo me je Marić i radio sa mnom deset godina. Ponosan je na mene dokle sam stigla i šta sam sve uspela nakon "Happy" televizije. Ostaćemo uvek u korektnim odnosima. Kako god, imali smo mi i uspone i padove našeg odnosa, nikada se nije promenila jedna stvar da prema njemu osećam ljubav i poštovanje. Jednog dana kada njega ne bude više bilo, ja ću biti jedna od onih koja će najviše pričati o njemu, pisati tekstove i praviti emisije o njemu.

On je obeležio moj život. Ja nikada ne zaboravljam Marićevu borbu kada me je ubacivao u jutarnji program i da dobijem svojih pet minuta na bivšoj televiziji. Realna sam, ali i dalje stojim iza svojih reči da me je Aleksandar Tijanić otkrio, a Marić napravio - zaključuje Jovana Jeremić.

Bonus video:

00:32

Jovana Jeremić zamešala kukovima usred Jutarnjeg programa

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.