I JOVANA JEREMIĆ UČESTVUJE U RATU: Voditeljka se odmah OGLASILA pa javno OBJAVILA FOTKU, sve je POTVRDILA!
Foto: Youtube

ovo je baš šok

I JOVANA JEREMIĆ UČESTVUJE U RATU: Voditeljka se odmah OGLASILA pa javno OBJAVILA FOTKU, sve je POTVRDILA!

Jovana Jeremić je na svom Instagram storiju objavila pesmu "Provereno" u izvođenju Milice Pavlović

Objavljeno:

Jovana Jeremić je podržala Milicu Pavlović u jeku skandala sa Anom Nikolić, i poručila Milici da je ubola hit kakav nije viđen u poslednjih 20 godina!

Jovana Jeremić je na svom Instagram storiju objavila pesmu "Provereno" u izvođenju Milice Pavlović i uputila joj reči podrške usred medijskog rata koji pevačica vodi sa Anom Nikolić.

-Naime, Milica Pavlović je nedavno objavila novi album na kojoj se našla pesma "Provereno". Međutim, par nedelja kasnije Ana Nikolić je objavila istu pesmu u svom izvođenju sa malo izmenjenim tekstom i prestavila je kao svoju.

Pavlovićeva se našla na meti Aninih fanova koji su je optužili kako je ukrala pesmu Nikolićevoj, ali je zapravo Milica ta koja je kupila pesmu i polaže puna izvođačka prava na nju, dok je Ana otpevala samo demu verziju.

1 / 6 Foto: printscreen/instagram/ananikolicofficial, printscreen/instagram/senoritamilica, printscreen/tiktok

Tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" Milica je prozvala sve kolege koje nisu stale uz nju, pogotovo zato što "znaju koliko je teško pronaći dobru pesmu i izdvojiti novac za nju".

Mnogi su nakon tog komentara počeli da se oglašavaju i zauzimaju stranu Pavlovićeve, a sada se oglasila i voditeljka Jovana Jeremić.

1 / 3 Foto: printscreen/pink

- Provereno je moj DNK, tako mi zvoni telefon. Kad god pevaš, seti me se. Provereno, to sam ja. Najbolja pesma u poslednjih 20 godina koja se pojavila. U šou biznis se razumem! - napisala je jovana u opisu Instagram storija koji je Milica Pavlović ripostovala.

1 / 1 Foto: Printscreen

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.