ZORAN MARJANOVIĆ NAKON TOLIKO GODINA PONOVO URADIO ISTO DELO: Umešan je i njegov sin!
Zoran Marjanović, Foto: Stefan Stojanović

veliki obrt

ZORAN MARJANOVIĆ NAKON TOLIKO GODINA PONOVO URADIO ISTO DELO: Umešan je i njegov sin!

Inače, Zoran je do sada bio poznat kao autor mnogih pesama, a najveći uspeh su postigle numere "Zlatnik", koju peva Tanja Savić i "Bato, bre" koju izvodi Indi

Objavljeno:

Zoran Marjanović ponovo je u muzičkim vodama. Nakon šest godina pauze zbog porodične tragedije i borbe da dokaže da nema veze sa ubistvom supruge Jelene Marjanović, koja je nastradala 2. aprila 2016. godine, kompozitor nastavlja da radi.

Ovoga puta Zoran je uradio novu pesmu "Kad zvone zvona" mladom pevaču Martinu Ajdareviću.

- Nakon šest godina pauze, iz moje radionice potekla je nova pesma "Kad zvone zvona", a izvodi je do juče dete i moj učenik, danas već stasao u veoma ozbiljnog pevača, bez konkurencije - Martin Ajdarević. A da radost bude još veća, aranžman na moju kompoziciju radio je moj naslednik Uroš Marjanović - napisao je Zoran na društvenim mrežama.

- Sve je počelo odavno, početkom 2000-ih godina, u očevom studiju 15 sa dva, moj prvi kontakt s produkcijom. Moja prva i najveća tadašnja ambicija, a sad i satisfakcija. Nakon dugo godina dočekao sam da mi se ostvari jedna od najvećih želja - Zokijev povratak u rad i moj početak. Nije moglo bolje. Ovo je prvi porodični projekat, a biće ih još mnogo.

1 / 5 Foto: Stefan Stojanović

Rađaće se i nastajaće pesme od srca u saradnji sa ozbiljnim timom ljudi koji radi produkciju u tišini. I naravno ništa bez dobrih pevača, a Martin je pre svega dobar čovek, a kao pevač je poseban bez konkurencije - napisao je on.

Inače, Zoran je do sada bio poznat kao autor mnogih pesama, a najveći uspeh su postigle numere "Zlatnik", koju peva Tanja Savić i "Bato, bre" koju izvodi Indi.

1 / 3 Foto: Youtube printscreen

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.