BALKANCI ODUŠEVLJENI PIJANOM SEKOM ALEKSIĆ: Ljubila se sa Zlatom, pipkala Janu, a onda PALA NA KOLENA!
Foto: Printscreen Instagram

HIT

BALKANCI ODUŠEVLJENI PIJANOM SEKOM ALEKSIĆ: Ljubila se sa Zlatom, pipkala Janu, a onda PALA NA KOLENA!

Seka Aleksić se na svadbi pojavila u garderobi koja je sve zasenila,a onda je napravila haos

Objavljeno: 09:04h

Padanje na kolena, udaranje pevačice Jane Todorović po zadnjici, poljubac sa starijom koleginicom Zlatom Petrović, pare u dekolteu, samo su neki od prizora koje je vaskolikoj javnosti priuštila Seka Aleksić dok se pod dejstvom alkohola provodila na svadbi sina svog kolege Đanija.

Društvene mreže zapalili su njeni snimci, a jutro, koje je pametnije od večeri, donelo je otrežnjenje, ali ne i pokušaje da se opravda.

Suočena sa dokazima svog ludovanja, folk zvezda je pokazala da nema sujete i na duhovit način objasnila sve što se dešavalo, zbog čega je dobila salve pohvala od svojih pratilaca.

Seka Aleksić
foto: Tviter printscreen

Tako je uz video na kome kleči i lupka Janu Todorović tamo gde leđa gube časno ime prokomentarisala rečima: „Ja kad mi kažu da izgledam sjajno”.

NA VENČANjE KAO DAMA

Seka Aleksić se na svadbi pojavila u garderobi koja je sve zasenila. Crno odelo sa velikom belom ružom, koju joj je poklonio suprug Veljko, komentarisali su i svi mediji, no sve je palo u zapećak kad se pevačica dohvatila čaše, zapravo više njih.

Tada je počeo spektakl, pa je s lakoćom dizala domaćina slavlja Radišu Trajkovića, pevala za goste s novcem u dekolteu i podigla atmosferu do usijanja.

Kada se otreznila, Seka je iskreno priznala da je na slavlju previše popila, ali i pokazala koliki je laf i da ume da se našali na svoj račun:

Seka Aleksić, Zlata Petrović, Goca Božinovska, Vanesa Šokčić
foto: Printscreen Instagram

– Ne smem ući u galeriju zbog sinoćnih snimaka. Ja sam se unakazila kulturno i bila najveća budala na svadbi! Samo da znate da to nije najgore. Ne pijem često, ali kad se napijem, ja se oduzmem. Ne znam da pijem. Ja sve na eks i nešto se takmičim, ne znam samo sa kim. Ne znam kao dama da popijem čašu ili dve, j**ao mi pas mater – bez dlake na jeziku priznala je Seka.

KAD PIJE, PIJE „NA EKS”

Pevačica je otvoreno govorila i da joj nije prvi put da se ovako obeznani:

– Tako sam pre dve godine, kada sam se prošli put napila, dala telefon drugarici i rekla da uključi lajv na Instagramu. Sutradan sam bila toliko besna jer nisam znala ko je snimao lajv i odakle mu pravo?! Ona mi je rekla: „Pa ti si, budalo, dala meni telefon i rekla da uključim lajv!” Da bog sačuva! Eto, toliko sam nenormalna i toliko ne znam da pijem – priznala je Aleksićeva, a nakon svih njenih reči, bukvalno nije postojala osoba koja je njeno ponašanje osudila, već je naišla na nepodeljenu podršku.

1 / 3 Foto: Tviter printscreen

– Provod nije provod ako ga se bar malo ne stidiš – prokomentarisao je neko. Vaistinu!

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.