EVO KOLIKO ĆE MUŽ BRITNI SPIRS DOBITI OD NJENOG BOGATSTVA AKO SE RAZVEDU: Istina ŠOKIRALA SVE!
Foto: Profimedia

da li ste znali?

EVO KOLIKO ĆE MUŽ BRITNI SPIRS DOBITI OD NJENOG BOGATSTVA AKO SE RAZVEDU: Istina ŠOKIRALA SVE!

Pre nego što su izrekli sudbonosno "da", morali su da reše neke vrlo ozbiljne pravne poslove

Objavljeno:

Britni Spirs i Sem Asgari zvanično su u braku. Međutim, pre nego što su izrekli sudbonosno "da", morali su da reše neke vrlo ozbiljne pravne poslove kako bi zaštitili Britnine milione.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram

Izvori bliski novopečenom bračnom paru kažu za TMZ da imaju čvrst predbračni ugovor u kojem Sem ne dobija ni dolar od bogatstva koje je Britni stekla do sada. Taj potez i nije toliko iznenađujuć, jer su advokati pozvani "u pomoć" nedugo pošto se par verio.

Britni je navodno "teška" 60 miliona dolara i očito je potencijal za ozbiljnu zaradu, ali zadržaće celo svoje bogatstvo ako stvari između nje i Sema krenu po zlu.

Pre nekoliko meseci, Asgari se našalio da je on bio taj koji je želeo predbračni ugovor, kako bi zaštitio "svoju kolekciju džipova i cipela", ali TMZ-evi izvori tvrde da je Britnin tim bio taj koji je pokrenuo pravne rasprave.

Podsetimo, Sem i Britni venčali su se prošle nedelje u Los Anđelesu u pevačicinoj kući. Među prisutnima su bile Madona, Paris Hilton, Selena Gomez i drugi. Niko iz Britnine porodice nije došao na proslavu.

Takođe, Britni je povodom svog novog braka kupila i novi dom za Sema i sebe. Naime, potrošila 11,8 miliona dolara za vilu u Kalabasasu. Kuća od preko 1.000 kvadratnih metara nalazi se prilično blizu mesta gde živi njen bivši partner Kevin Federlajn s njihova dva sina, Šonom i Džejdenom.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.