OVAJ NAPUCANI HOT APOLON JE NJEN DEČKO: Breskvica više ne može da ga KRIJE, ISCURILA FOTKA koja će vas RASPAMETITI!
Foto: Printscreen

opa bato

OVAJ NAPUCANI HOT APOLON JE NJEN DEČKO: Breskvica više ne može da ga KRIJE, ISCURILA FOTKA koja će vas RASPAMETITI!

Podsetimo, Posle raskida veze sa Mihajlom Veruovićem Vojažem, Anđela Ignjatović Breskvica uplovila je u novu vezu, ali sadašnjeg dečka krije od očiju javnosti

Objavljeno:

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, veliku pažnju javnosti osim zbog svoje muzike privukla je i zbog veze sa Vojažem.

Njihov raskid razočarao je njihove brojne obožavaoce, a ubrzo nakon toga Breskvica je pronašla novu ljubav. Do sada je objavljena samo jedna fotografija na kojoj je pevačica sa novim partnerom, ali je sada poznato kako izgleda mladić koji je osvojio njeno srce.

Nikola Stanisavljević je od Anđele stariji osam godina i zaposlen je u policiji, a očigledno je da veliku pažnju posvećuje oblikovanju mišića.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Podsetimo, Posle raskida veze sa Mihajlom Veruovićem Vojažem, Anđela Ignjatović Breskvica uplovila je u novu vezu, ali sadašnjeg dečka krije od očiju javnosti.

"On je neko ko voli svoju privatnost i ja ne želim da ga pokazujem, ako on to ne želi. To je okej, i nema nikakvih problema među nama zbog toga. Naprosto, ja imam svoj posao, on svoj. Mi smo stalno zajedno, mi se ne odvajamo. Prosto, on nije neko ko želi da se eksponira i ja to poštujem“, rekla je Breskvica početkom godine za medije.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.