MORBIDNA PORODICA PONOVO ŠOKIRA: Brat Marka Osmakčića POSLAO MEJL koji je mnoge ZALEDIO, evo šta piše NOVINARIMA!
Foto: Printscreen

strašno

MORBIDNA PORODICA PONOVO ŠOKIRA: Brat Marka Osmakčića POSLAO MEJL koji je mnoge ZALEDIO, evo šta piše NOVINARIMA!

Izazvao zgražavanje javnosti

Objavljeno: 12:44h

Nakon što je pre par dana izbio skandal kada je otkriveno da je porodica Marka Osmakčića lažirala smrt njegovog oca Franje Osmakčića, da bi rijaliti učesnik napustio Zadrugu i tim postupkom naterao partnerku Viki Mitrović da izvrši kiretažu, počeli su da isplivavaju jezivi detalji morbidnog slučaja do te mere da su hteli da osujete novinare, te da je porodica i dalje lažno tvrdila da je otac zadrugara preminuo.

Naime, prva situacija koja je izazvala zgražvanje je zakazana sahrana koja se nikada nije dogodila, kao i bizaran potez pravljenje umrlice živom čoveku, za kog je Marko lično potvrdio u lajvu pre par dana da je živ, ali porodica nije tu stala.

U subotu je na mejl adresu sajta Republike, kao i još nekim pojedinim medijskim kućama stigao jeziv i sramotan mejl od Markovog brata, Maria Osmakčića, koji i dalje povrh svega otkrivenog od strana novinara, nastavlja da obmanjuje javnost da im je otac preminuo, te da je sahrana koja je trebalo da bude održana u ponedeljak, odložena zbog medijske pažnje.

1 / 6 Foto: Printscreen

- Poštovane dame i gospodo,

Želimo da vam saopštimo da se sahrana u ponedeljak odgađa, jer mi kao porodica ne želimo dodatnu medijsku pažnju. Mesto sahrane će biti prebačeno u Zagreb, zbog papiriloške adminnistracije. Sahrana će biti u užem krugu porodice.

S poštovanjem, Mario Osmakčić- napisao je brat Marka Osmakčiča u mejlu.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.