BRESKVICA ZVANIČNO POKAZALA DEČKA: Sada je sve jasno, AUUUU! (FOTO)
Foto: Printscreen

haos

BRESKVICA ZVANIČNO POKAZALA DEČKA: Sada je sve jasno, AUUUU! (FOTO)

Mnogi su zato još tada posumnjali da se je Breskvica verila, međutim, ona još uvek ništa više nije rekla o tome, već je ostala misteriozna

Objavljeno:

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija pod umetničkim imenom Breskvica, konačno je pokazala svog novog dečka. Ona je do sada skrivala partnera, sa kojim je već nekoliko meseci u vezi, a sada je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Oni su se uslikali u avionu, međutim, lice izabranika mlade pevačice se ne vidi. Ono što je mnoge zaintrigiralo jesu stikeri na fotografiji - srce ali i verenički prsten.

1 / 4 Foto: Instagram

Podsetimo, Breskvica je nedavno pokrenula glasine o svojoj veridbi, kada je na Instagramu objavila fotografiju ogromnog buketa sa mašnom dok je u opisu takođe ostavila emotikon vereničkog prstena.

Mnogi su zato još tada posumnjali da se je Breskvica verila, međutim, ona još uvek ništa više nije rekla o tome, već je ostala misteriozna.

Šta označava emotikon prstena, koji u poslednje vreme učestalo stavlja na objave vezane za svog dragog, to do daljnjeg zna samo pevačica.

Breskvica
foto: Printscreen

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.