MOŽE LI NIŽE OD OVOGA!? ANA NIKOLIĆ NE PRESTAJE DA PROVOCIRA MILICU PAVLOVIĆ: Snimak dokazuje sve, ŠOK I NEVERICA!
Milica Pavlović i Ana Nikolić, Foto: Nemanja Nikolić/Printscreen

dno dna!

MOŽE LI NIŽE OD OVOGA!? ANA NIKOLIĆ NE PRESTAJE DA PROVOCIRA MILICU PAVLOVIĆ: Snimak dokazuje sve, ŠOK I NEVERICA!

Podsetimo, numera "Provereno" pravno i isključivo pripada samo Milici

Objavljeno: 12:52h

Pop zvezda koju su mnogi osudili jer je na svom nastupu otpevala pesmu koju je snimila mlađa koleginica, očigledno je ponosna na svoj postupak, pa nastavlja da provocira.

Ana Nikolić, Milica Pavlović
foto: printscreen/instagram/ananikolicofficial, printscreen/instagram/senoritamilica, printscreen/tiktok

Iako su potez Nikolićeve osudili mnogi, pa i tekstopisac Dragan Brajović Braja, koji je za Nova.rs rekao da tako nešto nije doživeo za 30 godina na estradi, Paraćinka ne odustaje, pa je sada na Instragramu objavila snimak svog nastupa na kome je otpevala „Provereno“.

Video je postavljen kasno noćas, a Ana je zabranila komentare, što inače nema običaj da radi.

Međutim, na društvenim mrežama, a najviše na Tviteru ima komentara na račun ovoga.

"Ima li jadnije od ovoga?","Kako je nije sramota", "Milice carice", "Ana, šta ti se dešava?", su samo neki od njih.

Podsetimo, ona je ovako objasnila postupak zbog koga su je, između ostalih, oštro kritikovale i Milica Pavlović i Jelena Karleuša:

"Ne želim zaista da učestvujem u nečemu što sa mnom ima veze jedan odsto, zapravo ja sam ovim imam nula odsto veze. Za rasplet priče zovite Dostojevskog. Kada su tri dana pre zvaničnog izlaska mog albuma izašli demo snimci pesama, niko se toliko nije time bavio. Kako to snimci napuštaju studio, treba pitati muzičkog producenta. A u seoske priče se ne mešam, nemam opremu da se valjam u tom blatu. Ja nemam veze sa tim".

1 / 12 Foto: printscreen/pink

Prethodno je Milica u emisiji "Ami dži šou" iskazala svoje razočaranje u koleginicu prilično oštrim rečima.

"Ono što imam da joj kažem u ovom momentu: Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere! Pre nedelju dana sam poštovala lik i delo Ane Nikolić, volela njene pesme, kao klinka sam gledala u Anu Nikolić i zamišljala sebe da budem zvezda. Prvo što je od nje otišao demo snimak, drugo objavljen je na Jutjub kanalu kao i zvanična pesma Ane Nikolić. Počinje nastup 'Da krenemo sa mojom novom pesmom, fali mi druga strofa da je napišem', to je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će ona mene okrenuti, onako kolegijalno, ja nju ne poznajem. Da mi se desilo da mi procuri demo pesma, ja bih se izvinjavala, ja bih otišla i kupila joj drugu pesmu rekla bih ''Evo ti pesma, desilo se, nije u redu''. Apsolutno veliko 'Sram bilo sve moje kolege koje ćute'', jer svi znaju koliko je teško danas doći do pesme, dovojiti novac, zaraditi. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo nikad."

Bonus video:

20:53

Milica Pavlović : Promocija albuma Posesivna

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.