KARLEUŠA ZAČEPILA USTA LUKASU I ANI NIKOLIĆ: Objavila DOKAZE javno pa ih OBRUKALA za ceo život!
Foto: Ata images

svaka joj čast

KARLEUŠA ZAČEPILA USTA LUKASU I ANI NIKOLIĆ: Objavila DOKAZE javno pa ih OBRUKALA za ceo život!

O ovoj fami koja je aktuelna tema na društvenim mrežama, oglasio se i sam Braja, pa otkrio kako zapravo stoje stvari

Objavljeno:

Milica Pavlović nedavno je objavila novi album na kojem se nalazi i pesma "Provereno", koju je komponovao Dragan Brajović Braja.

U javnost je međutim isplivao i demo snimak ove numere koji je otpevala Ana Nikolić, a povele su se i priče o tome kome pripada pesma, ali i ko ju je bolje izveo.

O ovoj fami koja je aktuelna tema na društvenim mrežama, oglasio se i sam Braja, pa otkrio kako zapravo stoje stvari.

1 / 4 Foto: Printscreen

- "Provereno" polako postaje hit. Milica Pavlović je jedini i isključivi pevač kome je ta pesma bila suđena. Imala je osećaj da prepozna pesmu i da je iznese. Posle bitke svi su generali pametni. Pobeda ima hiljadu očeva, a poraz je siroče. Milice, uživaj u pobedi i ne haj za generale - napisao je Braja na svom Instagramu.

Ana Nikolić je uprkos činjenici da pesma nije njena izvela na poslednjem nastupu 'u svojoj režiji' pesmu "Provereno", što je izazvalo novi talas sukoba na društvenim mrežama.

Folker Aca Lukas podržao je koleginicu Anu i njeno izvođenje ove numere, što je izazvalo oštru osudu i reakciju Miličine prijateljice Jelene Karleuše.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

- Kakav je bre ovo način? Na šta ovo liči? Sram vas bilo, bre! Apsolutna podrška za Milicu! Pevam skoro 30 godina i nikada se ovakve stvari nisu dešavale - istakla je JK.

Podsetimo, Karleuša već godinama nije u dobrim odnosima sa Lukasom, a sukobi bivših prijatelja 'oživljavaju' s vremena na vreme. I sama Pavlovićeva je svojevremeno istakla da sa folkerom nema dobar odnos.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

- Sigruna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji. Pesmu sa njim sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem, ali sam je skinula - istakla je Milica nedavno.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.