"SRAM JE BILO SVOG IMENA I SVOJE KARIJERE!" MILICI PAVLOVIĆ NIJE MACA POJELA JEZIK: Evo šta kaže za Anu Nikolić!
Milica Pavlović i Ana Nikolić, Foto: printscreen/instagram/ananikolicofficial, printscreen/instagram/senoritamilica, printscreen/tiktok

žestoko

"SRAM JE BILO SVOG IMENA I SVOJE KARIJERE!" MILICI PAVLOVIĆ NIJE MACA POJELA JEZIK: Evo šta kaže za Anu Nikolić!

Milica Pavlović trpi medijski pritisak već mesecima. Na udaru je bila zbog pesme "Crna jutra" kada je preživela "sajber nasilje", u međuvremenu je izgubila dva člana porodice koje je volela više od svojih bioloških roditelja i koji su je odgajali i vaspitali, a sada joj se dešava i ova hajka bez ikakvog osnova

Objavljeno:

Milica Pavlović već danima ćuti o skandalu u kojem je, htela ne htela, glavni akter.

Milica Pavlović, Ana Nikolić
foto: Nemanja Nikolić/Printscreen

Naime, Pevačica Ana Nikolić nastupila je u jednom klubu gde je pevala demo verziju hita "Provereno" koju u originalu izvodi njena koleginica Milica Pavlović, a deo je njenog poslednjeg studijskog albuma "Posesivna".

Nakon ćutnje koja traje već nedeljama, izgleda da je Milica Pavlović konačno progovorila i da ćemo tu dramu ispratiti večeras u Ami G Show-u, sudeći po najavi:

Milica je u emisiji izgovorila sledeće:

"Sram je bilo, sram je bilo svog imena i svoje karijere" - isečak je iz emisije, a nema ni sumnje da pevačica govori o Ani Nikolić što ćemo videti večeras.

Na TikToku, a kasnije i na Tviteru, podeljen je video na kojem Ana izvodi pomenutu numeru, ali u drugačijoj verziji od originala.

Mnogi korisnici društvenih mreža su odmah prokomentarisali ovaj njen potez.

Naime, na TikToku, a kasnije i na Tviteru, podeljen je video na kojem Ana izvodi pomenutu numeru, ali u drugačijoj verziji od originala.

Mnogi korisnici društvenih mreža su odmah prokomentarisali ovaj njen potez.

Demo verzija je zapravo probna verzija, u ovom slučaju muzičke numere, kako bi izvođač "probao" muziku i odlučio da li će kupiti tu pesmu ili ne.

1 / 9 Foto: Promo

U ovom slučaju, "Provereno" je prvo stigla u ruke Nikolićeve, međutim, pesmu je ipak kupila njena koleginica Milica Pavlović koja ju je prilagodila sebi i izmenila i tekst.

Numera je ubrzo postala veliki hit i skoro u svakom klubu je moguće čuti je, ali mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da Ana izviđenjem numere u svojoj verziji i sa drugačijim tekstom buni publiku, kao i da nema autorska prava.

"Ana peva demo verziju pesme sa drugačijim tekstom koju nije kupila. Da peva Miličinu verziju, odnosno original, ne bi bilo problema. Zamisli kad bi sada sve pevačice tako radile, snime demo, ne svidi im se, koleginica kupi, postane hit, onda uzme da peva svoju verziju i profitira od toga" jedan je od komentara.

"Ona ovo ne sme da radi, izmenila je pesmu i nije je ni platila", "Meni je ovo jadno", "Svi izvode tuđe pesme, ali ovo nije ista pesma i nije je platila", "Ovo nije legalno, buni publiku", pisali su dalje tviteraši.

Opšte je poznato da kompozitori nude određene pesme raznim pevačima, te da ih mnogi otpevaju u studiju, ali u međuvremenu odustanu od kupovine iste jer smatraju da neće biti hit, što se, sudeći prema Brajovićevoj poslednjoj objavi, desilo u slučaju Nikolićeve i pesme "Provereno", pri čemu je "potkačio" pevačicu, između redova poručujući da "nije umela da prepozna pesmu" i da je "iznese".

- "Provereno" polako postaje hit. Milica Pavlović je jedini i isključivi pevač kome je ta pesma bila suđena. Imala je osećaj da prepozna pesmu i da je iznese. Posle bitke svi su generali pametni. Pobeda ima hiljadu očeva, a poraz je siroče. Milice, uživaj u pobedi i ne haj za generale - poručio je putem Instagrama Braja, što je Pavlovićeva podelila na svom nalogu.

Ova objava je stavila tačku na sva nagađanja o tome kako je Milica "ukrala" pesmu Ani, dok se i dalje vode oštre rasprave o tome da li je "pun pogodak" ili "bedan potez" puštanje demo verzije pesme na društvenim mrežama nakon što je ista postala hit.

NEOSNOVANA HAJKA NA MILICU PAVLOVIĆ

Iako je Ana Nikolić je uprkos činjenici da pesma nije njena izvela i na poslednjem nastupu 'u svojoj režiji' pesmu "Provereno", što je izazvalo novi talas sukoba na društvenim mrežama.

Takođe, važno je napomenuti da skoro svi pevači pre kupovine pesama prvo otpevaju demo verziju. Ukoliko im se dopadne, kaparišu ili odmah kupe pesmu, ukoliko ne, batale je ili je "ukradu" kao Ana Nikolić.

Folker Aca Lukas podržao je koleginicu Anu i njeno izvođenje ove numere, što je izazvalo oštru osudu i reakciju Miličine prijateljice Jelene Karleuše.

- Kakav je bre ovo način? Na šta ovo liči? Sram vas bilo, bre! Apsolutna podrška za Milicu! Pevam skoro 30 godina i nikada se ovakve stvari nisu dešavale - istakla je JK.

Podsetimo, Karleuša već godinama nije u dobrim odnosima sa Lukasom, a sukobi bivših prijatelja 'oživljavaju' s vremena na vreme. I sama Pavlovićeva je svojevremeno istakla da sa folkerom nema dobar odnos.

Bonus video:

20:53

Milica Pavlović : Promocija albuma Posesivna

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.