Tako je bilo 2007: Sad znamo sve o njima, ali šlognućete kad vidite s kim su bile srpske zvezde pre 10 godina! (FOTO)
Foto: dragan kadic, dragana udovicic, marina lopicic, luka sarac

svadbe, razvodi, deca

Tako je bilo 2007: Sad znamo sve o njima, ali šlognućete kad vidite s kim su bile srpske zvezde pre 10 godina! (FOTO)

Deset godina ranije neke od naših najvećih zvezda prolazile su kroz dramatičan period svog života, a da im je neko tada rekao da će 2017. godine biti u situaciji u kakvoj su sada - verovatno bi mu rekli da je skrenuo sa uma!
Objavljeno: 16:22h

Udala se Goca Tržan

Pop pevačica i njen tadašnji dečko, instruktor fitnesa Ivan Marinković, posle godinu dana zabavljanja rekli su sudbonodno "da" u januaru 2007, uz prisustvo 250 zvanica, a Goca je bila u poodmakloj trudnoći.

Četiri godine kasnije, pevačica se razvela, oko cele priče digla se neviđena pompa, a medije su punili naslovi o obostranim prevarama i skandalima, da bi se na kraju, tačnije pre dve godine, Goca udala po drugi put za svog četrnaest godina mlađeg izabranika Radomira Rašu Novakovića.

foto: Dragan Kadić

I Bora Čorba se razveo

Bora i njegova velika, a sada već bivša ljubav, Aleksandra, upoznali su se 2007. godine u Americi, gde je ona živela, a on bio na turneji. Odmah mu je osvojila srce, ali je njihova ljubav bila turbulentna i nekoliko puta su raskidali.

foto: Printskrin/Youtube/Pinkove Zvezde

Pre nje Bora je 30 godina bio u braku sa Draganom, koja je umrla u martu 2007. godine, samo nekoliko meseci pošto su se razveli.

Pored nje su nađeni antidepresivi koje je pila, kako su izjavili njeni prijatelji, pošto nije mogla da podnese činjenicu da je ostala bez Bore.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.