Tako je bilo 2007: Sad znamo sve o njima, ali šlognućete kad vidite s kim su bile srpske zvezde pre 10 godina! (FOTO)
Foto: dragan kadic, dragana udovicic, marina lopicic, luka sarac

svadbe, razvodi, deca

Tako je bilo 2007: Sad znamo sve o njima, ali šlognućete kad vidite s kim su bile srpske zvezde pre 10 godina! (FOTO)

Deset godina ranije neke od naših najvećih zvezda prolazile su kroz dramatičan period svog života, a da im je neko tada rekao da će 2017. godine biti u situaciji u kakvoj su sada - verovatno bi mu rekli da je skrenuo sa uma!
Objavljeno: 16:22h

Dana Karić se udala

Danica Karić, ćerka Bogoljuba Karića, rekla je prvog dana nove 2017. godine "da" Nikoli Stoiljkoviću, sa kojim je nekoliko meseci u vezi.

Nekadašnja članica dueta "DnD" uskoro će postati i mama, a njena svadba sa Nikolom slavila se u "Vili Jelena" po želji njenog oca.

foto: Story/ ZORAN I UROŠ IVANOVIĆ

Na venčanju je prisustvovao i Bogoljub Karić koji je stigao iz Moskve u Beograd, jer je Viši sud pre nekoliko dana ukinuo poternicu za njim, pa lider "PSS" nije propustio ovaj za njega važan događaj.

Na svadbenom veselju bilo je oko 2.000 zvanica, a najglamurozniji deo svadbe činili su muzički gosti Ceca Ražnatović i Miroslav Ilić.

Prvu svadbu ćerke propustio

Ali, Danica je, za one koji su zaboravili, ove godine drugi put izgovarila sudonosno "da".

Poznata naslednica se 2007, posle pet godina veze, udala za pevača Daniela Đokića, a budući da je u to vreme poternica za Bogoljubom bila na snazi, on je prvu Daninu svadbu propustio.

foto: Profimedia

Dana i Daniel su se 2011. rastali, a naredne godine i zvanično razveli.

Međutim, ovde nije kraj zgodama Karićevaca!

Samo nekoliko nedelja pre Dane, 2007. godine se u "Vili Jelena" udala i druga Bogoljubova ćerka Neda za biznismena Gorana Lazarevića.

Neda je tada bila u drugom stanju, a Bogoljub je učestvovao i u organizaciji njenog venčanja, na koje iz pomenutih razloga nije mogao da dođe.

Bojan Karić se oženio

Jelena Karleuša i Bojan venčali su se 23. septembra 2004. godine, posle burne veze, koja je više puta raskidana, pa obnavljana, da bi brak isto tako, ubrzo pukao.

foto: Dragan Kadić

Srednji sin Sretena i Slaviće Karić, oženio je nakon toga tri godine kasnije, Mašu Nikolić, ćerka režisera Božidara Nikolića, daleko od očiju javnosti, a sklapanje braka proslavili su u luksuznom beogradskom restoranu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.