Tako je bilo 2007: Sad znamo sve o njima, ali šlognućete kad vidite s kim su bile srpske zvezde pre 10 godina! (FOTO)
Foto: dragan kadic, dragana udovicic, marina lopicic, luka sarac

svadbe, razvodi, deca

Tako je bilo 2007: Sad znamo sve o njima, ali šlognućete kad vidite s kim su bile srpske zvezde pre 10 godina! (FOTO)

Deset godina ranije neke od naših najvećih zvezda prolazile su kroz dramatičan period svog života, a da im je neko tada rekao da će 2017. godine biti u situaciji u kakvoj su sada - verovatno bi mu rekli da je skrenuo sa uma!
Objavljeno: 16:22h

Za deset godina, naši poznati se nisu samo fizički promenili, čak naprotiv, neki od njih kao da su se mumificirali jer deluju kao da im vreme ne može ništa. Ipak, za proteklu deceniju njihovi životi okrenuli su se naglavačke... Evo šta su radili i gde i s kim su bili pre tačno 10 godina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

I nisu samo oni u pitanju! Kad vas podsetimo šta se sve dešavalo davne 2007. godine - nećete verovati koliko je zapravo davno ona bila!

Viki se udala i porodila

Folk pevačica Viki Miljković udala se krajem maja te 2007. godine za svog dugogodišnjeg dečka, harmonikaša Dragana Taškovića Tašketa. Venčanje je obavljeno u crkvi Vasilija Ostroškog u Beogradu pred stotinak zvanica, a venčanju su kumovale pevačice Ceca Ražnatović i Sanja Đorđević.

foto: Dragan Kadić

Mladoj se već tada nazirao tudnički stomačić, a par meseci kasnije postala je majka i rodila sina Andreja.

Danas, Viki je i dalje u skladnom braku sa svojim suprugom, ali idilu joj kvari koleginica Jelena Karleuša koja sa njom neprekidno ratuje u "Zvezdama Granda", a složićete se da nikako ne izgleda kao majka, sada već jednog odraslog dečaka.

foto: News1

Bilo kako bilo, Vikin život se nije mnogo promenio, ali verovali ili ne, 2007. Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj su se upoznali!

Njihova romansa počela je na koktelu povodom snimanja filma "Na lepom plavom Dunavu" sredinom juna 2007. godine, gde su se sreli posle dužeg vremena.

foto: Adria Media

Bio je to trenutak kada je, prema rečima očevidaca, Dubravka svojom harizmom u potpunosti opčinila multitalentovanog umetnika. Taj fatalni susret preokrenuo je njihove živote, a nakon njega usledili su brojni susreti koji su rezultirali ozbiljnom romansom.

Godinu i po dana od početka zabavljanja, glumački par odlučio je da započne zajednički život, a ubrzo su dobili i ćerkicu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nakon sedam godina ljubavi Dubravka i Marinko odlučili su da se razvedu, ali su zbog ćerkice Sare ostali u dobrim odnosima.

Glumica je bila je uz njega kada se pre dve godine razboleo, posećivala ga je u bolnici, a kada je preminuo teško je podnela njegovu smrt. Ona nije imala snage da priđe grobnici, već je sve vreme stajala sa strane.

foto: Zorana Jevtić

Ko bi 2007. pomislio da će ova dirljiva ljubavna priča ovako završiti?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.