PROCURELA KARLEUŠINA GOLA FOTKA IZ BRAČNOG KREVETA! Duško kad ovo vidi neće mu biti dobro, OVO SE NE OPRAŠTA (FOTO)
Jelena Karleuša, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

seksi

PROCURELA KARLEUŠINA GOLA FOTKA IZ BRAČNOG KREVETA! Duško kad ovo vidi neće mu biti dobro, OVO SE NE OPRAŠTA (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša objavila na svom instagramu pravi mali biser od fotografije, a retko ko bi joj "oprostio" ovakvu figuru koju možete da vidite u galeriji

Objavljeno: 15:20h

Pevačica Jelena Karleuša nedavno je na svom instagram profilu podelila jednu pravu poslasticu.

Otkrila je najveću tajnu svoje spavaće sobe i pokazala šta voli da radi - i na koji način da se fotografiše odnosno snima.

Reč je o fotografiji koju je zabeležila u svom krevetu u spavaćoj sobi. Dok je ležela sama u velikom, bračnom krevetu, fotografisala se u velikom ogledalu koje je na plafonu sobe.

Jelena Karleuša
foto: Instagram/karleusastar

Tom prilikom, Jelena Karleuša je u krevetu ležala značajno obnažena - samo u bež brusu, roze tangama i crnim, kožnim čizmama do kolena.

Podsetimo, Jelena Karleuša je poznata po tome da voli da nosi provokativne modne komade, te da svaki put iznenadi bilo fotografijom ili onim šta je ponela na sceni.

Pevačica je, tako, na svom nalogu na Instagramu, objavila fotografiju na kojoj je cela "u zlatu".

Tačnije, Jelena je ponela zlatnu haljinu, ispod koje se nazirao veš u istoj boji, a sve upotpunila detaljima, od kojih neki papreno koštaju.

Verovali ili ne, na Jeleni su najskuplje - naočare! Za njih je pevačica iskeširala čak 1658 evra. Ono po čemu su posebne jeste to što na okviru stoje krila.

Kada je u pitanju haljina, ona je delo domaće dizajnerke, a cena za nju je 300 evra, što za Jelenu svakako nije mnogo, s obzirom na to da ume da potroši i mnogo više na komade koje ima u svom garderoberu.

Podsetimo, pop zvezdu Jelenu Karleušu na Instagramu nedavno je zapratila još jedna svetska zvezda, brazilska pevačica i tekstopisac Luisa Soza (23).

Jelena, koja je poznata širom sveta i na Instagramu ima brojne pratioce iz svetskog šoubiznisa. Posle bivšeg muža Kim Kardašijan, repera Kanjea Vesta, koji je prati sa Karleušom, još jednoj planetarnoj zvezdi je naša pevačica "zapala za oko".

Luisu na Instagramu prati više od 39,2 miliona ljudi, a pevajući obrade pesama i ojvaljivanjem na Jutjubu postala je veoma poznata. Ona je zatim je 2017. objavila svoju prvu pesmu velike izdavačke kuće "Good Vibes".

Desetak Sonzinih pesama bili su veliki hitovi u Brazilu, a u Meksiku je ušla na top liste sa "Friend de Semana". Sonza je sarađivala sa Kejti Peri na remiksu "Cri About It Later", koja je dospela na top liste Novog Zelanda 2021. godine.

Sonza se pojavila i kao glumica u nekoliko televizijskih serija, a sa Pablom Vitarom je ko-voditelj emisije "Queen Stars Brazil" .

Luisa se bori za prava žena i svojim stavovima menja njihov status u društvu

- Imala sam dve opcije: ili da razumem bolesnu društvenu strukturu, ili da se i sama razbolim. Koriste strukturu da pričaju o ženama, da ih stave u nezaslužan položaj, da su manje pametne i nepotpune bez muškarca - baš kao što su to činili mojoj mami, mojoj baki, mojoj tetki - rekala je ona jednom prilikom.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram

- Žene nisu dužne da bilo šta rade, ili da budu bilo šta. Nije naša dužnost da budemo majka, niti da se venčamo. Osim ako ne želite, ja sam protiv toga da žene puste svoje snove da bi ispunile tuđe snove - rekla je ona ranije na temu braka.

U septembru 2020. godine, nakon protesta Anite i Sonze, Okford Languages je odlučio da preispita definicije portugalskih reči "vlasnik" ili "šef" u ženskom rodu, "professor", u ženskom rodu) i "slobodna žena", koja se pojavljuje u Guglovoj pretrazi, koja je do tada bila povezana sa mizoginim definicijama kao što su "domaćica" ili "prostitutka".

I Gugl i "Okford Languages" su objavili saopštenja za medije u kojima se navodi da će ili revidirati definicije ili ukloniti stavku ako više ne odražava modernu upotrebu portugalskog jezika od strane brazilskih govornika".

Bonus video:

00:14

Jelena Karleuša ne zna ni u raju da uživa, evo kako se provodi na plaži

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.