OVAKVU JELENU KARLEUŠU NIKADA NISTE VIDELI: Prevazišla je sebe, poskidala SVE, a onda ponosno pokazala TELO!
Foto: Instagram printscreen/karleusastar

KAKAV ŠOK

OVAKVU JELENU KARLEUŠU NIKADA NISTE VIDELI: Prevazišla je sebe, poskidala SVE, a onda ponosno pokazala TELO!

U septembru 2020. godine, nakon protesta Anite i Sonze, Okford Languages je odlučio da preispita definicije portugalskih reči "vlasnik" ili "šef"

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša nastupala je u jednom novosadskom klubu gde je dovela atmosferu do usijanja.

Ona je obukla čipkasti kostim sa cirkonima koji su prekrivali samo najintimnije delove i tako svima zagolicala maštu.

1 / 2 Foto: Printscreen

Ona se maksimalno potrudila da nastup bude na zavidnom nivou, pa je performas upotpunila neverovatnom koreografijom i dodatnim efektima.

Inače, pop zvezdu Jelenu Karleušu na Instagramu zapratila je još jedna svetska zvezda, brazilska pevačica i tekstopisac Luisa Soza (23).

Jelena, koja je poznata širom sveta i na Instagramu ima brojne pratioce iz svetskog šoubiznisa. Posle bivšeg muža Kim Kardašijan, repera Kanjea Vesta, koji je prati sa Karleušom, još jednoj planetarnoj zvezdi je naša pevačica "zapala za oko".

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/duskotosic

Luisu na Instagramu prati više od 39,2 miliona ljudi, a pevajući obrade pesama i ojvaljivanjem na Jutjubu postala je veoma poznata. Ona je zatim je 2017. objavila svoju prvu pesmu velike izdavačke kuće "Good Vibes".

Desetak Sonzinih pesama bili su veliki hitovi u Brazilu, a u Meksiku je ušla na top liste sa "Friend de Semana". Sonza je sarađivala sa Kejti Peri na remiksu "Cri About It Later", koja je dospela na top liste Novog Zelanda 2021. godine.

Sonza se pojavila i kao glumica u nekoliko televizijskih serija, a sa Pablom Vitarom je ko-voditelj emisije "Queen Stars Brazil" .

- Imala sam dve opcije: ili da razumem bolesnu društvenu strukturu, ili da se i sama razbolim. Koriste strukturu da pričaju o ženama, da ih stave u nezaslužan položaj, da su manje pametne i nepotpune bez muškarca - baš kao što su to činili mojoj mami, mojoj baki, mojoj tetki - rekala je ona jednom prilikom.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/luisasonza

- Žene nisu dužne da bilo šta rade, ili da budu bilo šta. Nije naša dužnost da budemo majka, niti da se venčamo. Osim ako ne želite, ja sam protiv toga da žene puste svoje snove da bi ispunile tuđe snove - rekla je ona ranije na temu braka.

U septembru 2020. godine, nakon protesta Anite i Sonze, Okford Languages je odlučio da preispita definicije portugalskih reči "vlasnik" ili "šef" u ženskom rodu, "professor", u ženskom rodu) i "slobodna žena", koja se pojavljuje u Guglovoj pretrazi, koja je do tada bila povezana sa mizoginim definicijama kao što su "domaćica" ili "prostitutka".

Bonus video:

00:05

Jelena Karleuša ko furija uletela u Palatu pravde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.