ĆERKA GORANA BREGOVIĆA IMALA NESREĆU! On van sebe, KUKAO NA SAV GLAS, IZGUBILA RUKU?!
Foto: Damir Dervišagić

šok saznanje

ĆERKA GORANA BREGOVIĆA IMALA NESREĆU! On van sebe, KUKAO NA SAV GLAS, IZGUBILA RUKU?!

- Dok sam studirala u Školi lepih umetnosti doživela sam vrlo dramatičnu nezgodu, strug mi je povukao rukav.

Objavljeno: 20:09h

Kada je odlučila da se bavi slikarstvom i vajarstvom ćerka Gorana Bregovića, Ema Bregović ni slutila nije koliko je taj posao iscrpan, zahtevan, a na kraju krajeva i opasan. Da u svakom trenu mora da otvori, narodski rečeno, četiri oka shvatila je kada je svojevremeno doživela dramatičnu nezgodu koja je, budući da je bila bez nadzora stručnog lica, mogla da se završi kobno.

Naime, ćerka Gorana Bregovića zbog rada na svom novom delu našla se na strugu koji joj je iznenada povukao rukav. Jedan trenutak nepažnje doveo ju je u bezizlaznu situaciju, a samo sreći treba da zahvali što u tom momentu nije ostala bez ruke. Taj, po nju, otrežnjujući, tren opisala je rečima:

- Dok sam studirala u Školi lepih umetnosti doživela sam vrlo dramatičnu nezgodu, strug mi je povukao rukav. Malo je falilo da izgubim ruku. Danas ne radim sama, okružena sam stručnim ljudima. Puno toga imam još da naučim, a za sada strug gledam izdaleka - rekla je Ema.

Muzičar i supruga Dženana Suđuka srećni su što je njihova mezimica batalila poslove koji je mogu dovesti u opasnost, istovremeno su presrećni zbog njenog uspeha u inostranstvu.

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

Bonus video:

05:27

GORAN BREGOVIĆ: Vučiću nikada neću zaboraviti što je bio uz mene kada mi je bilo najteže

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.