TAJNA KOJA TINJA GODINAMA A ISTINA JE NEGDE IZMEĐU: Priča se da Brega sa OVOM ženom ima ćerku!
Foto: Printscreen

niste znali!

TAJNA KOJA TINJA GODINAMA A ISTINA JE NEGDE IZMEĐU: Priča se da Brega sa OVOM ženom ima ćerku!

Prva žena Gorana Bregovića muzičareva je ljubav iz rane mladosti

Objavljeno: 11:11h

Supruga Gorana Bregovića, Dženana Sudžuka, u skladnom je braku sa muzičarem skoro tri decenije. Za sve to vreme, javnost gotovo uopšte nije imala prilike da je vidi, budući da ne voli da se eksponira i živi svoj život vrlo privatno i bez velike pompe.

Ipak, njena lepota je naširoko poznata i ona doslovno ostavlja bez daha. Kada se nedavno pojavila u javnosti, sve je stalo, budući da su prolaznici bili očarani i odmah su je prepoznali. Plava kosa i vitka figura zaokupirale su svima pažnju, a Dženana je doslovno blistala.

Goran Bregović
foto: Printscreen

Ali Dženana je skromna i nenametljiva žena posvećena je porodici i odgajila je tri divne devojčice a, kroz šalu, za sebe kaže.

- Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica - kazala je Dženana ranije za "Blic".

- Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe - kazao je Brega jednom prilikom. Goran Bregović ima i vanbračnu ćerku iz veze sa plesačicom iz Sarajeva.

Na početku svoje karijere, Goran Bregović sreo je i zavoleo Jasenku, plesačicu iz Sarajeva, a iz strasne romanse rodila se Željka.

Ipak veza nije potrajala, a Brega je svoju sreću našao pored Dženane, sa kojom je dobio još tri ćerke. Sve četiri Bregine mezimice vode život daleko od očiju javnosti, međutim, o Željki se najmanje zna.

Ona svoj život godinama gradi u Austriji, gde je zasnovala porodicu i Bregi podarila unuku Bjanku.

Godinama unazad piše se i priča o tome da je frontmen grupe "Bjelo dugme" Goran Bregović sa svega 17 godina kao muzičar radio u striptiz baru, te da je tamo upoznao čuvenu Jasminku, svoju prvu ljubav koja mu je podarila ćerku Željku. Niko, međutim, nije imao uvid u to kako prva žena Gorana Bregovića izgleda i čime ga je to osvojila.

Fotografija koja je pre izvesnog vremena osvanula na "Instagram" profilu muzičareve prvorođene mezimice jasno je ukazala na to koji su to aduti kod Jasminke privukli Gorana, kako i šta ga je navelo da nju odabere kao majku svog deteta.

Jasminka, iako negde sličnih godina Bregovićevim, izgleda odlično, što je utisak svakoga ko je imao prilike da zaviri na Željkin profil. Odlično se drži, a bilo je i komentara da ima noge bolje od Dženaninih. Budući da joj je ćerka podarila unuku, prva žena Gorana Bregovića potpuno se posvetila ulogi bake, uporedo sa tim vrlo je negovana i gaji mladalački duh.

Bonus video:

05:27

GORAN BREGOVIĆ: Vučiću nikada neću zaboraviti što je bio uz mene kada mi je bilo najteže

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.