SEBE NAZIVA STARICOM A DOSLOVNO IZGLEDA KO MILION DOLARA: Lepote joj ne manjka, Bregina žena posle duže u javnosti!
Foto: Nemanja Pančić

opa

SEBE NAZIVA STARICOM A DOSLOVNO IZGLEDA KO MILION DOLARA: Lepote joj ne manjka, Bregina žena posle duže u javnosti!

Supruga Gorana Bregovića posle dužeg vremena pojavila se u javnosti...

Objavljeno: 09:58h

Supruga Gorana Bregovića, Dženana Sudžuka, u skladnom je braku sa muzičarem skoro tri decenije. Za sve to vreme, javnost gotovo uopšte nije imala prilike da je vidi, budući da ne voli da se eksponira i živi svoj život vrlo privatno i bez velike pompe.

1 / 8 Foto: Filip Plavčić

Ipak, njena lepota je naširoko poznata i ona doslovno ostavlja bez daha. Kada se nedavno pojavila u javnosti, sve je stalo, budući da su prolaznici bili očarani i odmah su je prepoznali. Plava kosa i vitka figura zaokupirale su svima pažnju, a Dženana je doslovno blistala.

Ali Dženana je skromna i nenametljiva žena posvećena je porodici i odgajila je tri divne devojčice a, kroz šalu, za sebe kaže.

- Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica - kazala je Dženana ranije za "Blic".

- Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe - kazao je Brega jednom prilikom. Goran Bregović ima i vanbračnu ćerku iz veze sa plesačicom iz Sarajeva.

Goran Bregović
foto: Printscreen

Na početku svoje karijere, Goran Bregović sreo je i zavoleo Jasenku, plesačicu iz Sarajeva, a iz strasne romanse rodila se Željka.

Ipak veza nije potrajala, a Brega je svoju sreću našao pored Dženane, sa kojom je dobio još tri ćerke. Sve četiri Bregine mezimice vode život daleko od očiju javnosti, međutim, o Željki se najmanje zna.

Ona svoj život godinama gradi u Austriji, gde je zasnovala porodicu i Bregi podarila unuku Bjanku.

Ovo je supruga čuvenog muzičara

Podsetimo, bol Gorana Bregovića, kako je svojevremeno otkrio obeležila je njegovo detinjstvo.

Prvo se suočio sa razvodom roditelja, a onda sa teškom bolešću i smrti svoje majke.

– Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav. Kada se moja majka razbolela od leukemije bila je u bolnici u Splitu, u gradu u kome je moj otrac živeo sa drugom ženom. Ta njegova druga žena mi je pričala da je moj otac nestajao iz kuće noću. Ona ga je jednom pratila i videla kako se on iskrada i odlazi do bolnice u kojoj je moja majka umirala. Tu bi celu noć napolju sedeo ispod prozora sobe u kojoj je moja majka umirala i pušio celu noć - ispričao je u jednoj emisiji.

Bol Gorana Bregovića koju je donela majčina smrt bila je velika, ali mu je otac zatim zadao još jedan udarac.

– On je tad već bio izlečen od alkoholizma ali kada je moja majka umrla on se vratio na selo i zasadio vinograd. Onda je počeo ponovo da pije. Pio je hiljadu litara vina godišnje, toliko je davao taj vinograd. I uglavnom je to vino pio sam. Ako ima tužna priča za ilustraciju velike ljubavi koja je propala zbog alkohola, to je ta priča iz moje porodice - završio je svoju tužnu priču muzičar.

Bonus video:

05:27

GORAN BREGOVIĆ: Vučiću nikada neću zaboraviti što je bio uz mene kada mi je bilo najteže

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.