JELENA KARLEUŠA BEZ ŠMINKE I FOTOŠOPA: Duško Tošić objavio ženinu sliku bez filtera, OVAKO DIVA ZAPRAVO IZGLEDA!
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

isplivalo

JELENA KARLEUŠA BEZ ŠMINKE I FOTOŠOPA: Duško Tošić objavio ženinu sliku bez filtera, OVAKO DIVA ZAPRAVO IZGLEDA!

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko veliku pažnju posvećuje svom izgledu

Objavljeno:

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko veliku pažnju posvećuje svom izgledu.

Posebno brižljivo bira odevne kombinacije za nastupe, te je veoma retko možemo videti bez šminke.

Poznato je kako Jelena ni na društvenim mrežama ne objavljuje svoje slike bez šminke, ali ipak jednu takvu je njen suprug Duško Tošić objavio pre nekoliko godina na Instagramu i svima pokazao kako pevačica izgleda.

1 / 12 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Tada je snimao je ćerkice, ali i suprugu Jelenu. Na snimku JK ima minimlano šminke i totalno je u opuštenom izdanju.

Kako vam se dopada?

Jelena Karleuša
foto: Instagram printscreen/duskotosic

Inače, u poslednje vreme se u medijima pisalo o fudbalerovoj sesri.

Naime, sestra Duška Tošića trudila se da ostane izvan fokusa javnosti čak i kada je njegov brak sa Jelenom Karleušom bio u najboljoj eri, a naročito sada kad je taj odnos u medijima često pod znakom pitanja.

Katarina Tošić trudi se da ostane ispod radara kako ne bi stala ni na čiju stranu imajući u vidu da je njen odnos sa Jelenom večito smatran izvrsnim.

Možda je to objašnjenje zašto Katarina već neko vreme nije aktivna čak ni na društvenim mrežama, ali oni koji su došli do njenog profila zapanjeni su drugom pričom.

Međutim, sestra Duška Tošića neopisivo podseća na njegovu mlađu ćerku Niku Tošić, ili ako hoćete, Nika veoma liči na svoju tetku.

Tome u prilog bolje da ništa ne dodajemo već da prepustimo vašim očima da se uvere u sličnost koja postoji a da nije sve samo u fizičkom izgledu, poznato je i da Katarina Tošić gaji odličan odnos kako sa Nikom, tako i sa starijom Duškovom i Jeleninom ćerkom Atinom.

Sestra Duška Tošića je ranije neretko odlazila sa Jelenom i njenim ćerkama na brojna luksuzna putovanja a devojčice je često i čuvala kada bi Jelena i Duško imali obaveze. Takođe, neretko je boravila u njihovoj vili.

Ipak, poznato je i da je posvećena sopstvenoj emotivnoj vezi budući da po onome što odaju društvene mreže sestra Duška Tošića ima i partnera ali i sopstvenu ćerku.

Bonus video:

00:14

NEMA POTREBE DA KORISTIM FOTOŠOP, JA SAM SUPERMODEL! Jelena Karleuša voli da nervira hejtere, vrućim snimkom im zapušila usta!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.