DANAS CELA SRBIJA BRUJI O PAPUČAMA MARIJE KARAN: Kada ih vidite i vama će postati GLAVNA TEMA, ovo je stvarno HIT!
Foto: © ATA Images

pravi hit

DANAS CELA SRBIJA BRUJI O PAPUČAMA MARIJE KARAN: Kada ih vidite i vama će postati GLAVNA TEMA, ovo je stvarno HIT!

Izgled, tačnije stajling Marije Karan mnogi nazivaju besprekornim, iako je činjenica da glumica vrlo često ume da pogreši

Objavljeno:

Pošto se razvela od producenta Džoela Lubina, Marija Karan vratila se u rodni grad, a po svoj prilici i samoj sebi.

Dok je živela u Los Anđelesu eksperimentisala je s raznim brendovima i trendovima, koji nisu uvek odgovarali njenom senzibilitetu, dok se sada fokusirala isključivo na ono što joj najbolje stoji i u čemu beskrajno uživa.

Izgled, tačnije stajling Marije Karan mnogi nazivaju besprekornim, iako je činjenica da glumica vrlo često ume da pogreši, što je možda bio slučaj i pre par dana.

Naime, zvezda filmova "Kad porastem biću Kengur", "Četvrti čovek", "Sedam i po" uz letnju belu haljinu obula je papuče na platformu, crne sa belim tufnicama, što je izazvalo brojne pozitivne i negativne komentare na društvenim mrežama.

1 / 6 Foto: prentscreen/instagram/marakaran

Dok su jedni tvrdili da su papuče izuzetno lepe te da ih vraćaju u neka davna vremena devetesetih, kada su se takvi džonovi najviše nosili, bilo je i onih koji su istakli da je glumica ovoga puta zaista napravila loš izbor obuće.

Izgled Marije Karan podelio je javnost, ipak čini se da glumica za to ne mari i najvažnije joj je da su komadi koje bira udobni i da se u njima oseća ženstveno.

1 / 1 Foto: Printscreen

Bonus video:

00:41

SNAŽNA EKSPLOZIJA U HEMIJSKOJ FABRICI: Rusko granatiranje videlo se do Donjecka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.