SVI ZNAMO PRAKTIČNU ŽENU, A NISMO IMALI POJMA DA JE OVAJ MACAN NJEN MUŽ: Bićete potpuno FRAPIRANI!
Foto: Printscreen Youtube

kakav šok

SVI ZNAMO PRAKTIČNU ŽENU, A NISMO IMALI POJMA DA JE OVAJ MACAN NJEN MUŽ: Bićete potpuno FRAPIRANI!

Ipak, svojevremeno je priznala da je Pavlović pre nje imao buran ljubavni život

Objavljeno: 14:32h

Voditeljka Nataša Pavlović, koju svi znaju po emisiji "Praktična žena", godinama je u braku sa producentom Predragom Pavloviće.

Naime, ona je neretko isticala koliko je srećna u braku sa Predragom, i da je sa njim našla zajednički jezik, te da joj je on velika podrška i oslonac u životu.

Ipak, svojevremeno je priznala da je Pavlović pre nje imao buran ljubavni život.

- Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi "poludeli" - istakla je ona svojevremeno, dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, želela da zna šta je sve tačno preživeo pre nje.

1 / 8 Foto: Instagram

- Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao "milion" žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla - super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja - dodala je Nataša, zaključujući priču rečima:

1 / 1 Foto: Dragana Kadić

- Ispričala sam mu i ceo moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovek, ali pre toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za ceo život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu - rekla je tada voditeljka.

Inače, ona je u više navrata isticala da je za skladan brak ključno razumevanje, a onda je u jednom intervjuu imala i te kako interesantno izlaganje na ovu temu.

- Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi "poludeli" - istakla je ona za Story, dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, želela da zna šta je sve tačno preživeo pre nje.

- Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao "milion" žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla - super.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

- Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja - dodala je Nataša, zaključujući priču rečima:

- Ispričala sam mu i ceo moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovek, ali pre toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za ceo život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu - rekla je za kraj Pavlovićeva za "Story".

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.