NAKON OVOG SNIMKA I NEBO PLAČE: Ovako je Osmakčić POSLEDNJI PUT zagrlio oca, nije ni slutio da ga više NEĆE VIDETI
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

tuga

NAKON OVOG SNIMKA I NEBO PLAČE: Ovako je Osmakčić POSLEDNJI PUT zagrlio oca, nije ni slutio da ga više NEĆE VIDETI

Da nevolja bude veća, samo nekoliko dana nakon potvrđivanja trudnoće Marku Osmakčiću je preminuo otac

Objavljeno: 11:53h

Najturbulentniju sezonu najgledanijeg rijaliti šou programa ''Zadruga'' svakako su obeležile ljubavne drame, a jedna od najupečatljivijih koja je zgrozila, ali i šokirala javnost jeste romansa Viktorije Viki Mitrović i Marka Osmakčića, koja je prošla kroz razne faze, međutim uprkos redovnim odnosima nikada nisu ozvaničili svoju vezu.

Nakon burnih svađa i okršaja, Viktorija je ostala u drugom stanju, a ova vest šokirala je milionski auditorijum, a naročito budućeg oca Marka Osmakčića koji se našao u nebranom grožđu.

Da nevolja bude veća, samo nekoliko dana nakon potvrđivanja trudnoće Marku Osmakčiću je preminuo otac, te je hitno morao da napusti rijaliti kako bi u teškim trenucima bio sa svojim najbližima, a oca Franja Osmakčića ispratio na večni počinak.

Spletom čudnih okolnosti poklopilo se da baš u momentima kad je Marko saznao da će postati otac, njegov otac Franjo Osmakčić naprsno premine u pedeset osmoj godini života. Ova vest odjeknula je kao bomba, a milionski auditorijum neprestano komentariše ovu igru sudbine porodice Osmakčić.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, sahrana Franja Osmakčića održaće se u ponedeljak 13. juna u 16.00 časova na mesnom groblju u Laništima.

Na Jutjubu postoji snimak, kada je Franjo došao za praznike da poseti svog sina, tu se jasno moglo videti koliko su vezani, a budući da je Marko već skoro 10 meseci u Zadruzi, ovo je ujedno bio i poslednji susret sa ocem.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.