VODITELJKA NAPUSTILA RTS, UDALA SE ZA SRPSKOG POLITIČARA I NESTALA SA EKRANA! Danas je ne biste prepoznali na ulici
Nataša Jeremić, Foto: RTS printscreen

prelepa je

VODITELJKA NAPUSTILA RTS, UDALA SE ZA SRPSKOG POLITIČARA I NESTALA SA EKRANA! Danas je ne biste prepoznali na ulici

Ćerka Vuka i Nataše Jeremić centar je sveta popularnih roditelja

Objavljeno: 15:39h

Sofija Jeremić, ćerka je Vuka i Nataše Jeremić koju je par dobio nakon duge i teške borbe za potomstvo.

Na svet je došla u Americi pod strogo regulisanim uslovima, a o poznatoj voditeljki, pored stručnog tima lekara, tada brinule su zaova i majka.

Nataša Jeremić
foto: Printscreen Twitter

Otkako se oprobala u ovoj dugopriželjkivanoj ulozi Nataša, pa i njen izabranik potpuno su mezimici posvećeni i svaki slobodan trenutak nastoje da budu uz nju i uživaju u svim blagodetima roditeljstva.

Nekadašnja voditeljka stoga izbegava gradska dešavanja osim kada iz pristojnosti i političkih potreba mora da je uz supruga, a nedavno je ipak učinila ustupak.

Nataša Jeremić
foto: Dragan Kadić

Ona se, naime, ruku pod ruku sa mužem pojavila na jednoj promociji romana i sve očarala svojim novim, prirodnim izgledom, bez jakog make upa, tek neuredno pokupljene frizure u džinsu i baletankama.

Nataša je godinama, dok je radila kao voditeljka, bila izložena teškoj šminki, oštećenju kose zbog feniranja i uvijanja stoga ne čudi što je poslednjih godina odlučila da malo sa tim predahne, a veruje se da je natural look došao i zajedno s majčinstvom, koje je priznali ili ne najzahtevniji posao.

Ako je verovati pričama ljudi iz najužeg kruga političkog para ćerka Vuka i Nataše Jeremić živahna je devojčica, koju sve zanima, što je u njenim godinama i normalno. Izuzetno je zatim i pametna, voli sve da joj se lepo objasni, uči jezike, za šta je potrebno veliko angažovanje roditelja, najpre Nataše koja je udajom za Vuka batalila novinarstvo i sada drži radionice za ispomoć ženama koje prolaze kroz isti pritisak koji je ona imala dok je pokušavala da zatrudni.

Ćerka Vuka i Nataše Jeremić najveća je sreća političara i voditeljke i ništa na svetu im nije preče do njene sreće.

Bonus video:

01:31

ACA LUKAS SE ODUŽIO VUKU JEREMIĆU: Zemljače, ti nisi odrastao, imaš izgled patuljka! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.