JEREMIĆ PRETI: Srušio bih zgradu Pinka, sigurno postoji neki komunalni razlog
Vuk Jeremić, Foto: Beta/Milan Obradović

neverovatno

JEREMIĆ PRETI: Srušio bih zgradu Pinka, sigurno postoji neki komunalni razlog

To je, kako je objasnio, "nemilosrdno privođenje pravdi i oduzimanje imovine svima koji su se ogrešili o pravne i moralne norme i to bez prava na kupovinu pokajnice"

Objavljeno:

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da revanšizam za koji se ta stranka zalaže znači da po promeni vlasti televizija Pink više neće postojati i da će vlasniku te televizije Željku Mitroviću po Zakonu o lustraciji biti izrečena trajna zabrana bavljenja javnim poslom.

"Lično, srušio bih zgradu Pinka, naravno, po zakonu. Sigurno postoji neki komunalni razlog da ta zgrada ne bude na tom mestu", naveo je Jeremić.

Kako je sinoć saopšteno iz Narodne stranke, on je ocenio da u napadima na Narodnu stranku zbog zalaganja za revanšizam "prednjače Boris Tadić i Nebojša Krstić", ali da im on "ne bi odgovarao".

Dodao je da "oni imaju svoju logiku", a da je logika Narodne stranke da se pokuša nešto drugačije nakon što je 2000. godine izostao 6. oktobar i nakon što je 2008. pokušano pomirenje sa "snagama iz devedesetih".

To je, kako je objasnio, "nemilosrdno privođenje pravdi i oduzimanje imovine svima koji su se ogrešili o pravne i moralne norme i to bez prava na kupovinu pokajnice".

"To će zahtevati donošenje zakona o lustraciji i poreklu imovine i nemilosrdnu primenu tih zakona na sve", rekao je Jeremić.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.