ZAŠTO SMO TOLIKO PAKOSNI? Vuk i Nataša Jeremić nakon 12 godina KONAČNO dobili dete, a MNOGI IH, verovali ili ne, NAPADAJU ZBOG TOGA!
Nataša i Vuk su 12 godina pokušavali da dobiju dete, Foto: Printscreen/Twitter/Vuk Jeremić

sramno

ZAŠTO SMO TOLIKO PAKOSNI? Vuk i Nataša Jeremić nakon 12 godina KONAČNO dobili dete, a MNOGI IH, verovali ili ne, NAPADAJU ZBOG TOGA!

Da li je ovo realno?

Objavljeno:

Celih 12 godina Nataša i Vuk Jeremić borili su se da dobiju dete, a nakon niza bolnih i neuspešnih pokušaja, uspeli su! Rodila se devojčica Sofija. Malena je na svet došla tačno na dan njihovog venčanja, kako je Vuk napisao na društvenim mrežama. Nataša se porodila 29. aprila u jednoj privatnoj klinici u Njujorku. Ona je trudnoću vodila u Americi, gde su o njoj brinuli članovi Vukove porodice, i niko sem najbližih nije znao da je u blgoslovenom stanju, pa čak ni njihovi prijatelji.

Presrećni što su nakon više od decenije borbe uspeli da se ostvare u ulozi roditelja, objavili su fotografiju sa malenom Sofijom na društvenim mrežama. Usledilo je mnoštvo čestitiki, ali i "kritika" i napada!

Naime, na društvenim mrežama mnogi su "osudili" Jeremiće zato što je Nataša trudnoću vodila u Americi gde se i porodila, a inače ovaj bračni par se tamo i upoznao.

Neki tviteraši su po njima osuli paljbu, zamerajući Nataši što trudnoću nije vodila u Srbiji, ali i Vuku što navodno ne veruje u srpsko zdravstvo.

Neki su otišli korak dalje, te Jeremićima zamerili što je Nataša trudnoću vodila u drugoj zemlji, jer mnogi Srbi za to ne bi imali novca?!

Tviteraši sada smatraju da Vuk "ne sme" da priča loše o Americi.

Od njega sad očekuju "neočekivano".

Osvrnuli su se i na to što naziv Vukove partije u sebi ima reč narodna i što se nije porodila u Srbiji.

Ipak, bilo je i pozitivnih komentara. Mnogi su Jeremićima čestitali na prinovi, ne obraćajući pažnju gde se Nataša porodila, zbog čega je drugoj državi vodila trudnoću... Jednostavno, ima i dalje ljudi kojima je drago kada jedna žena žarko želi da postane majka i u tome nakon mukotrpne borbe uspe!

Mnoge žene pružile su podršku Nataši i njenom suprugu.

Neki ne mogu čudu da se načude zašto bi bilo ko bio pakostan što se par ostvario u ulozi roditelja...

Vukova supruga je u očima mnogih jedan veliki borac!

Podsetimo, Nataša je prošle godine za medije izjavila da su nakon više od deset godina borbe i tri spontana pobačaja, odlučili za vantelesnu oplodnju. Ona je tada navela da je mislila da neće imati snage, ali nije odustala!

- Mislim da imam veliku unutrašnju snagu, kao i jaku želju, i još gajim nadu. Imam veliku podršku supruga i verujem da je sve to zajedno ključ svega.

Nataša i Vuk Jeremić upoznali su se na prijemu u Misiji tadašnje SRJ u Njujorku 2002. godine. U vezu su ušli dve godine kasnije, da bi se 29. aprila 2006. godine i venčali.

Sigurni smo da Jeremići ne obraćaju pažnju na pakosne komentare, već da im je trenutno jedina briga njihova malena Sofija. Pružite joj svu ljubav i uživajte u novim ulogama, mi vam želimo svu sreću!

BONUS VIDEO:

Espreso intervju: Dana Vulin

(Espreso.co.rs / M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.